Delavnica: Kako do študijskega gradiva?

16. 10. 2020 12.00 | UP Fakulteta za management, ZOOM e-okolje

V času študija na daljavo je pomembno, da znate priti tudi do študijskega gradiva. Skupna knjižnica UP FM in UP PEF je visokošolska knjižnica, v kateri je prek 45. tisoč enot študijskega gradiva, možno pa je dostopati tudi do elektronski baz podatkov z več milijoni revij in člankov. Do gradiva lahko dostopate »v živo« in prek spleta. Kako in kje ga najdete, vam bo v kratki predstavitvi pojasnila knjižničarka Tina Lekan Kraševec.

 

 

Gradiva in literaturo boste namreč potrebovali že zelo hitro za pripravo seminarjev, nalog, diskusij in ostalih delnih obveznosti pri študijskih predmetih. Zakaj bi zato oddajali manj kakovostne izdelke ali izgubljali nepotreben čas pri njihovi pripravi, če lahko v eni uri delavnice in predavanja spoznate nekaj enostavnih trikov in možnosti, ki vam jih ponuja naša knjižnica. 

 

Delavnica bo pripravljena v dveh terminih, da si lahko sami izberete tistega, ki vam bolj ustreza glede na vaš urnik. Izvedena bo v PETEK, 16. oktobra 2020 ob 12. in 16. uri. Trajanje predstavitve je ocenjeno na 60 minut. Za ŠTUDENTE PRVIH LETNIKOV dodiplomskega in podiplomskega študija je obisk delavnice res PRIPOROČLJIV, saj se boste s knjižnico in njeno vsebino srečevali skozi vsa leta študija. Ostali študentje ste prav tako vabljeni k sodelovanju, saj je zaradi študija na daljavo kar nekaj novosti pri uporabi storitev knjižnice ter izposoji in vračilu gradiva.

 

Prijava na predstavitev ni potrebna. Do delavnice dostopate na spodnjih povezavah:

PREDSTAVITEV OB 12. uri

PREDSTAVITEV OB 16. uri

 

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete tudi preko e-pošte direktno na gospo Tino Lekan Kraševec.

13. oktober 2020 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo