Gost iz prakse: Iskanje pravnih in finančnih informacij

7. 1. 2016 16.30 | Fakulteta za management, Koper, Trg Brolo 12, predavalnica B6

gost iz prakse 

 

 

Gregor Zagozda
urednik pravnih vsebin in projektni vodja

  

 

Naslov predavanja:

ISKANJE PRAVNIH IN FINANČNIH INFORMACIJ

 

 

Koper ǀ 7. januar 2016 ǀ ob 16.30
Fakulteta za management ǀ Trg Brolo 12 ǀ predavalnica B6 

 

O predavanju

Gost iz prakse Gregor Zagozda iz podjetja IUS SOFTWARE pravne in poslovne informacije, d. o. o., bo predstavil možnosti iskanja pravnih informacij s pomočjo portala IUS-INFO (http://www.iusinfo.si), ki je pravni in poslovni informacijski portal. Predstavlja komercialno bazo podatkov na spletu, ki vsebuje največji izbor pravnih informacij iz Slovenije in Evropske unije na enem mestu. Obenem bo predstavljen tudi portal FinD-INFO, finance in davki (http://www.findinfo.si ), ki je najsodobnejši portal in temelji na tehnologiji IUS-INFO. Portal FinD-INFO ponuja celovit pregled finančnih, računovodskih, davčnih in pravnih informacij ter omogoča enostavno iskanje podlag za rešitev strokovnih vprašanj.
Gost iz prakse bo predstavil različne primere uporabe obeh portalov in primere iskanja pri vsakdanjem delu, raziskovanju in drugih aktivnostih, ki zahtevajo ažurno in kakovostno pravno oziroma finančno informacijo.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Raziskovanje v pravu (magistrski študijski program Pravo za management) pri izr. prof. dr. Valentini Franca.

4. januar 2016 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo