Gost iz prakse: S pomočjo visokih uvrstitev na Googlu do novih strank

5. 4. 2017 9.30 | Fakulteta za management, Koper, Trg Brolo 12, predavalnica B6

gost iz prakse 

 

 

Tomaž Gorec 
direktor podjetja GOREC, d. o. o.

 

   

  

 Naslov predavanja:

S POMOČJO VISOKIH UVRSTITEV NA GOOGLU
DO NOVIH STRANK

  

Koper ǀ 5. april 2017 ǀ ob 9.30
Fakulteta za management ǀ Trg Brolo 12 ǀ predavalnica B6

 

VABLJENI!

 

O predavatelju

Tomaž Gorec je strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani. Njegovo podjetje Gorec, d. o. o. je eno od vodilnih podjetji v Sloveniji na področju optimizacije spletnih strani. S to dejavnostjo se ukvarjajo že več kot 12 let. V podjetju se poleg optimizacije spletnih strani ukvarjajo še z oglaševanjem na socialnih omrežjih, vsebinskem marketingom, Google oglaševanjem ... Sicer pa je Tomaž Gorec poznan po zanimivih in nenavadnih projektih, ki jih vodi v okviru svojega podjetja. Eden njegovih bolj prepoznavnih projektov je zagotovo spletni turistični vodnik za otok Krk

O predavanju

Če kupujete neki izdelek ali iščete neko storitev, skoraj zagotovo prve informacije poiščete na Googlu. Za primer vzemimo, da želite v svojem stanovanju ali hiši zamenjati stara okna z novimi. Zagotovo boste šli prve informacije iskati na Google, kjer boste verjetno vpisali enega od naslednjih iskalnih pojmov: menjava oken, pvc okna, plastična okna, lesena okna … Po vsej verjetnosti boste kontaktirali samo podjetja, ki jih boste našli na prvi strani Googla. V izjemnih primerih neko podjetje, ki se pojavi na drugi strani Googla. Zagotovo pa ne boste iskali na tretji, četrti ali peti strani. Če se spletna stran podjetja, ki prodaja okna, ne pojavlja na prvi strani Googla, ima to podjetje zelo malo možnosti, da proda svoje izdelke ali storitve. Ker ni na prvi strani Googla, izgublja veliko potencialnih strank.
Na predavanju bo Tomaž Gorec predstavil konkretne primere iz prakse, kako so podjetja občutno povečala prodajo s tem, ko so prišla na prvo stran Googla. Povedal bo tudi osnovne stvari, kako doseči to, da se spletna stran pojavlja na prvi strani Googla. 

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Temelji podjetništva pri doc. dr. Jani Hojnik.

29. marec 2017 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo