Informativni dnevi

Fakulteta za management organizira informativne dneve v treh terminih: februarja, junija in avgusta.

Februarski informativni dnevi so namenjeni predstavitvi predvsem DODIPLOMKIH študijskih programov (glej razpis za vpis v dodiplomske študijske programe), junijski in avgustovski informativni dnevi pa se osredotočajo na PODIPLOMSKE študijske programe (glej razpis za vpis v magistrske študijske programe in razpis za vpis v doktorske študijske programe). 

Ne glede na željeni program in stopnjo izobrazbe, se lahko najavite na individualno svetovanje tudi izven časovnice informativnih dni. Prijavite se TUKAJ.

 

Dodiplomski študij

Informativni dnevi za vpis v dodiplomski študij v letu 2021/2022:

  • PETEK, 12. FEBRUARJA 2021 in
  • SOBOTO, 13. FEBRUARJA 2021.

V letošnjem letu organiziramo več predstavitev programov v sklopu VIRTUALNIH ODPRTIH DOGODKOV 2021 - razpored in prijave najdete TUKAJ.

Naši visokošolski učitelji vam bodo predstavili dodiplomske študijske programe 1. stopnje:

Podiplomski študij

Informativni dnevi za vpis v dodiplomski študij v letu 2021/2022:

  • DATUMI BODO OBJAVLJENI V MARCU 2020

Naši visokošolski učitelji vam bodo predstavili podiplomske študijske programe 2. in 3. stopnje. Več o programih najdete TUKAJ.

Doktorski študij

Informativni dnevi za vpis na doktorski študij v letu 2021/2022 bo potekal ob enakih terminih kot podiplomski študij. Zaradi specifičnosti programa se lahko tudi individualno obrnete na svetovalca za doktorske programe - Blaž Korent, blaz.korent@fm-kp.si

Družbena omrežja

Izobraževanje

Kazalo