GREENVIZIJA 2020 - Hekaton za zeleno, pametno in tehnološko napredno Slovenijo

Center energetsko učinkovitih rešitev (CER) v sklopu zavezništva za Zeleno okrevanje Slovenije (katerega del je tudi UP Fakulteta za management) pripravlja Hekaton poimenovan GREENVIZIJA 2020. Gre za projekt, s katerim povezujejo mlade vizionarje z naprednimi podjetji ter jih spodbuditi k iskanju svežih, trajnostnih idej in rešitev, ki bodo podjetjem v pomoč do bolj trajnostenga delovanja in upoštevanja pogledov mladih generacij.

 

S projektom žeijo tudi spodbujati zelena delovna mesta in oblikovati skupnost, ki jo zanimajo zelene in pametne rešitve za bolj napredno Slovenijo. Tako so k sodelovanju povabili slovenska podjetja, ki se zavedajo sodobnih globalnih trajnostnih izzivov in priložnosti ter mlade, nadobudne vizionarje z zelenimi idejami.

Hekaton bo potekav 5 dni - med 15. in 19. junijem 2020 - od uvodnega srečanja do zaključne predstavitve idej. Celoten dogodek bo potekal v e-okolju ZOOM. Zmagovalce bo izbrala komisija, sestavljena iz predstavnikov CER ter sodelujočih podjetij, za nagrado za bo zmagovalna skupina prejela izobraževanje na temo trajnostne preobrazbe podjetij v organizaciji podjetja Metrix in zavoda CER ter Circular Change. 

Rok za prijave je 12. junij 2020. Prijave oddate preko obrazca TUKAJ

Za vsa morebitna vprašanja se lahko obrnete na Prof. dr. Ajdo Fošner.

 

9. junij 2020 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo