ŠportUP: aktivna sprememba za študente in zaposlene

Z odprtjem spletne strani ŠportUP naznanja ekipa ŠportUP pomembno spremembo, ki zadeva prav vse študente Univerze na Primorskem (UP). UP bo že v tem šolskem letu v sodelovanju s članicami pričela z organizacijo redne študentske rekreacije in ostalih s športom in zdravim življenjskim slogom povezanih aktivnosti, ki bodo potekale v okviru novega projekta imenovanega ŠportUP.

 

 

Od meseca marca naprej se bo vsak študent z veljavno študentsko izkaznico lahko udeležil terminov brezplačne rekreacije na več lokacijah v Kopru. V okviru projekta ŠportUP bodo organizirani tudi enodnevni in večdnevni izleti. Za vse študente, ki bi si želeli izvedeti več o zdravem življenjskem slogu ali se priučiti osnovnih veščin športne discipline, ki je še ne obvladajo, bodo organizirane različne delavnice. 

 

Foto: created by yanayla - Freepic.com

 

Vse informacije o športnih disciplinah in o vseh ostalih aktivnostih, so vam na voljo z izbiro ene izmed ikon na naslovni strani. Na njej boste našli tudi urnik, ki prikazuje vse prihajajoče aktivnosti. S klikom na posamezno aktivnost v urniku (ki je prikazana kot dogodek) lahko izveste kdaj in kje bo aktivnost potekala in kakšni so pogoji za udeležbo. V rubriki pogosta vprašanja si lahko preberete odgovore na najpogostejša vprašanja glede aktivnosti ŠportUP. V kolikor v rubriki pogostih vprašanj niste dobili odgovora na vaše vprašanje, nam pošljite sporočilo prek kontaktnega obrazca ali na naslov elektronske pošte info@sportup.si.

Aktivni so tudi na socialnih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM

 

5. marec 2020 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo