Brucke in bruci Univerze na Primorskem, veselo z nami v novo študijsko leto!

Tradicionalna prireditev Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem, ki jo Univerza na Primorskem izvaja že osmo leto zapored, je namenjena predvsem bodočim in obstoječim študentom, dijakom in drugim mladim, pa tudi zaposlenim in splošni javnosti. Prireditev je slovesen sprejem in pozdrav, ki ga prisotnim izreka vodstvo univerze in fakultet.

Letos bodo brucke in bruci na uradnem sprejemu, ki bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 9.30 dalje na Titovem trgu v Kopru (v primeru dežja pa v koprski Taverni), prejeli posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom!

Program prireditve

9.30–10.00

Vsak bruc prejme posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom, ki ga bomo pripravili v sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Agraria Koper, Mlinotestom, Pizzerijo Atrij in drugimi pokrovitelji. Radio Capris bo poskrbel za dobro glasbo in javljanje v živo, podjetja, društva, institucije in članice univerze pa za nagradne igre in obilo uporabnih informacij, ki bodo študentom prišle prav v času študija. Z nami bodo kadrovska agencija in študentski servis M Servis iz Kopra, Klub Študentov Občine Koper, Center mladih Koper, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Pokrajinski Muzej Koper, Nova ljubljanska banka, Študentska organizacija Univerze na Primorskem - ŠOUP, Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem, Univerzitetni Inkubator Primorske, Karierni center Univerze na Primorskem in fakultete Univerze na Primorskem: UP Fakulteta za humanistične študije, UP Fakulteta za management, UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, UP Pedagoška fakulteta, UP Fakulteta za turistične študije Turistica, UP Fakulteta za vede o zdravju ter UP Študentski domovi in raziskovalni inštitut UP Inštitut Andrej Marušič.

10.00

Dobrodošlica rektorja Univerze na Primorskem in župana Mestne občine Koper, dekanj in dekanov fakultet Univerze na Primorskem ter predsednikov Študentskega sveta Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Univerze na Primorskem.

10.25–11.30

Glasba, ples, smeh in nagradne igre!

Potrdite svojo prisotnost na FB-strani Univerze na Primorskem in delite informacijo s svojimi prijatelji.

 

Vir: Novica je bila prvotno objavljena na Portalu Univerze na Primorskem UP BUDI.

 

 

20. september 2017 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo