Delovanje REFERATA in KNJIŽNICE

Po prejemu uradnega sporočila rektorata Univerze na Primorskem vse članice univerze, vključno s Fakulteto za management, sprejemamo preventivne ukrepe do preklica. 

 

Temu primerno je za javnost zaprt tudi referat UP FM. Do vseh potrebnih informacij lahko dostopate preko elektronske pošte referat@fm-kp.si.

 

Skladno z ukrepi za zajezitev virusa COVID-19, bo skupna knjižnica UP FM IN UP PEF zaprta za uporabnike do preklica. Vljudno prosijo, da jim za nujne primere pošljete mail na naslova izposoja@fm-kp.si ali knjiznica@fm-kp.si. Zadeve bodo obravnavali v okviru zmožnosti skladno s splošnim stanjem epidemije ter usmeritev Univerze na Primorskem. 

Obveščajo vas tudi, da v času ukrepov ne bodo izdajali opominov ter zaračunavali zamudnine. Priporočamo, da gradivo vrnete ob ponovnem odprtju knjižnice. Stanje izposoje lahko spremljate preko servisa Moja knjižnica na COBISS+ ter na mobilni aplikaciji Mcobiss. Rezervirano gradivo boste lahko prevzeli ob ponovnem odprtju knjižnice. 

Priporočajo vam, da izrabite tudi možnost uporabe elektronskega gradiva (e-knjige, tuje baze podatkov ter elektronske revije) preko oddaljenega dostopa prek te povezave. Navodila za oddaljen dostop so dostopna na tej povezavi. Vljudno prosimo za razumevanje in se vam zanj vnaprej zahvaljujemo. 

 

O vseh nadaljnih ukrepih in spremembah vas bomo obveščali sproti preko novic na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

9. marec 2020 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo