FM-jevski odbojkarji se ne dajo

Po drugem krogu Univerzitetne odbojkarske lige UP je na vrhu lestvice ekipa FM, ki je v ponedeljek, 27. novembra 2017, z rezultatom 2 : 0 premagala ekipo FAMNIT. Čestitamo!

V dvorani Srednje tehniške šole Koper so se ponovno zbrale ekipe s šestih fakultet, članic Univerze na Primorskem, ki se med seboj borijo za uvrstitev na vrh lestvice.

Prva tekma večera je bila odigrana med ekipama Fakultete za management (FM) in Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (FAMNIT). Kljub vsemu trudu se ekipa FAMNIT ni uspela prebiti prek 12. pike. Ne glede na to je bilo na obeh straneh mreže zaznati sproščenost vseh igralcev, ki so uživali v igri in prikazali kar nekaj atraktivnih udarcev. Končni rezultat je bil 2 : 0 (25 : 12, 25 : 12) za FM.

V drugem krogu sta bili odigrani še dve tekmi, in sicer FVZ – PEF, ki se je končala z rezultatom 1 : 2 (25 : 17, 13 : 25, 12 : 15) in FHŠ – FTŠ z izkupičkom 0 : 2 (22 : 25, 20 : 25).

Ekipa FM je tako po dveh krogih še neporažena. Predstavnik ekipe Jan Zaletelj se zelo veseli dosedanjih uspehov in upa, da bodo letos lahko konkurirali za najvišja mesta.

Vse ekipe in igralci so pokazali veliko angažiranost in zagotovo bodo naslednje tekme prav tako zanimive. Tekme tretjega kroga bodo potekale 18. decembra 2017, ko se bodo med seboj pomerili FM : FVZ, FHŠ : FAMNIT, FTŠ : PEF.

 

(Povzeto po novici na spletni strani UŠZP, foto: UŠZP)

28. november 2017 | FM

Družbena omrežja

Kazalo