Gostujoče predavanje doc. dr. Suzane Laporšek o izobraževalni politiki in mladih na trgu dela v Sloveniji

Doc. dr. Suzana Laporšek je v sredo, 6. decembra 2017, kot gostujoča predavateljica predavala na Fakulteti za ekonomijo in turizem dr. Mija Mirkovića Univerze Juraja Dobrile v Puli, kjer gostuje v okviru projekta Mobilnost visokošolskih učiteljev Univerze na Primorskem 2017/2018.

Predavanje z naslovom Izobraževalna politika in mladi na trgu dela v Sloveniji je potekalo pri predmetu Izobraževalna politika za študente tretjega letnika dodiplomskega študijskega programa Ekonomija. V predavanju je doc. dr. Suzana Laporšek predstavila tematiko s področja visokošolskega izobraževanja v Sloveniji, kakovosti in financiranja visokošolskega izobraževanja ter zaposlovanja študentov, tudi v primerjavi s Hrvaško.

Doc. dr. Suzana Laporšek gostuje na Fakulteti za ekonomijo in turizem dr. Mija Mirkovića Univerze Juraja Dobrile v Puli od 27. 10. 2017 do 27. 1. 2018 v okviru projekta, ki se izvaja na podlagi javnega razpisa Mobilnost slovenskih visokošolskih učiteljev 2017/2018.

 

Preberite še:

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada/Evropskega sklada za regionalni razvoj/Kohezijskega sklada.
  
 

Foto: Fotoarhiv FET

8. december 2017 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo