Informativni dan nekoliko drugače

Tokrat smo stvari nekoliko obrnili na glavo. Namesto klasičnega podajanja tehničnih informacij smo naše obiskovalce raje zabavali ter jim na zanimiv način podali informacije o študiju s prve roke - s strani študentov in ne mentorjev.

Kar pet se jih je odzvalo našemu vabilu in prišlo predstavljat svoj študijski program. Tjaša Škerlič (Management), Barbara Švagan (Ekonomija in Finance), Sara Razen (Management trajnostnega razvoja), Lejla Fajič in Sebastian Zaro (Pravo za management), neposredno iz Moskve (Rusija) pa se nam je preko aplikacije za video klice oglasil Benjamin Korošec, ki je ravnokar magistriral na programu Ekonomija in Finance ter tako pridobil dvojni magisterij - tako na Univerzi na Primorskem kot tudi na Moskovski državni univerzi Lomonosov.

Naši študentje z leve: Tjaša Škerlič, Barbara Švagan, Sara Razem, Lejla Fajič, Sebastian Zaro, Maja Koblar (foto: Blaž Korent za UP FM)

Pogovor je tekel predvsem o tem, zakaj so se študentje odločili za svoj program, kakšne so izskušnje, kaj študij prinaša in komu bi ta program predlagali. Z veseljem so odgovarjali tudi na vprašanja obiskovalcev ter se tako zapletli v prijeten pogovor. V drugem delu dogodka pa smo obiskovalce povabili, da so o podrobnejših tematih pogovorijo neposredno s predstavniki programov. Tako so jim na voljo bili prof. dr. Maja Meško (Management in doktorski študij), prof. dr. Elizabeta Zirnstein (Pravo za management), izr. prof. dr. Igor Jurinčič (Management trajnostnega razvoja), Blaž Korent (predstavnik referata) in Staša Ferjančič Rosso (Ekonomija in Finance). 

Za vse tiste, ki ste tokratni informativni dan zamudili napovedujemo, da bomo stvar ponovno pripravili v torek, 27. avgusta ob 17.00 uri v kreativni učilnici INNOlab na Trgu Brolo 12, Koper. Le glejte, da ne manjakte takrat. :)

Foto: Blaž Korent za UP FM

INFO DAN 2. stopnja JUNIJ 2019

12. junij 2019 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo