Vabljeni na informativne dneve Fakultete za management v Koper

V petek in soboto, 15. in 16. februarja 2019, bodo na srednješolskih in visokošolskih ustanovah po Sloveniji potekali informativni dnevi. Tudi Fakulteta za management bo bodočim študentom odprla svoja vrata. Vabljeni v Koper.

Fakulteta za management v študijskem letu 2019/2020 razpisuje dva prenovljena študijska programa 1. stopnje:

Več informacij o študijskih programih dobite na tej povezavi.

 

Fakulteta za management v novo študijsko leto s prenovljenimi dodiplomskimi študijskimi programi

Ker hočemo našim študentom dati znanje, ki sledi potrebam in zahtevam trga, smo v celoti prenovili in vsebinsko posodobili dodiplomske študijske programe (univerzitetni in visokošolski strokovni). Pri prenovi smo si postavili tri temeljna izhodišča: posodobitev učnih vsebin, učinkovita izvedba učnega procesa in moderne metode dela. Več o tem si preberite na tej povezavi.

 

V prihajajočih dneh je čas za zbiranje koristnih informacij o pr(a)vi odločitvi za nadaljnje izobraževanje. Te boste dobili predvsem na informativnih dneh, hkrati pa boste tudi prvič vstopili skozi vrata ustanove, v katero boste po večini vstopali še nadaljnjega pol desetletja.

Na Fakulteti za management bodo informativni dnevi potekali v kreativni učilnici INNOLAB, Trg Brolo 12, v Kopru

  • v petek, 15. februarja 2019, ob 10. in 15. uri ter
  • v soboto, 16. februarja 2019, ob 10. uri.

Dobili boste vse informacije v zvezi z dodiplomskim študijem in obštudijskimi dejavnostmi, ki potekajo na fakulteti. Svoje študijske izkušnje bodo z vami delili tudi naši zdajšnji študenti. Vabljeni torej na Fakulteto za management!

Prvi prijavni rok se izteče 18. marca 2019. Več informacij o tem dobite na tej povezavi

Prijava na razpis, ki bo odprta od 12. februarja 2019 naprej, bo v celoti potekala prek spleta. Kandidati oddajo e-prijavo v sistemu eVŠ (povezava http://portal.evs.gov.si/prijava). Več informacij o tem najdete v razpisu za vpis, ki bo izšel 1. februarja 2019. V skupnem uvodnem delu razpisa so zapisani postopki in roki za prijavo ter druge pomembne informacije glede prijave na razpis. Kandidate prosimo, da si razpis natančno preberejo.

Kandidati za vpis v 1. letnik študijskih programov 1. stopnje se lahko prijavijo v treh rokih. V prvem prijavnem roku se kandidati prijavijo na razpisana mesta, objavljena v razpisu za vpis, v drugem in tretjem prijavnem roku pa se prijavijo na še prosta vpisna mesta. 

 

Prijavni roki za Slovence in državljane EU 

  • prvi prijavni rok: 12. februar–18. marec 2019,
  • drugi prijavni rok: 22.–29. avgust 2019,
  • prijavni rok za zapolnitev še prostih mest: 25. in 26. september 2019 do 12. ure

 

Prijavni roki za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljani držav izven EU

  • prvi prijavni rok: 18. februar–24. maj 2019
  • drugi prijavni rok: 27. maj–19. julij 2019
  • tretji prijavni rok: 12. avgust–13. september 2019
  • prijavni rok za zapolnitev še prostih mest: 25. in 26. september 2019 do 12. ure
 
Tudi letos brezplačni avtobusni prevoz na Obalo  

V petek, 15. februarja 2019, Univerza na Primorskem organizira brezplačen avtobusni prevoz, ki bo v zgodnjih jutranjih urah pot proti Obali začel na severovzhodu Slovenije (v Murski Soboti), se na poti ustavil v Mariboru, Celju, Ljubljani in Postojni ter dijake pripeljal na Obalo, popoldne pa se bo vračal nazaj. Podrobnejše informacije o času in lokaciji odhodov ter elektronska prijavnica (predhodna prijava prek spletne prijavnice najpozneje do 12. 2. 2019) so objavljene na tej povezavi

 

   

 

 

14. januar 2019 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo