Izobraževanje 1/33

Od četrtka, 12. novembra 2020, Knjižnica UP FM IN UP PEF omogoča prevzem vnaprej naročenega knjižničnega gradiva v skladu z navodili NIJZ. Vstop v prostore Knjižnice UP FM IN UP PEF ni mogoč. Vnaprej naročeno gradivo boste prevzeli brezstično izven prostorov Knjižnice UP FM IN UP PEF.

Študijsko leto se je šele zares začelo, ko smo že izjemno aktivni tudi pri promociji in širjenju informacij o naših študijskih programih za naslednjo generacijo dodiplomskih in podiplomskih študentov. Tokrat se bomo tako tudi mi udeležili spletne različice 18. kariernega sejma zaposlitvenega programa Mojedelo.com. Ste že prijavljeni?

Fundacija Leona Štuklja tudi letos razpisuje štipendije za dijake in študente. Štipendije so namenjene dijakom in študentom iz socialno šibkih okolij, ki dosegajo nadpovprečne študijske uspehe ob hkratnem uspešnem sodelovanju na področju športa, kulture ali humanitarnih dejavnosti.

Mag. Rajko Novak je študentom na praktičen način, s številnimi primeri, približal način razmišljanja, ki podpira procesno usmerjenost in procesni pristop. Sistematično in ponazorjeno s slikami in grafi je tudi predstavil od kod izvira sedanji način organizacijskega razmišljanja in s tem organiziranosti in organizacijskih struktur, ki so začele upoštevati procesni vidik izvajanja dejavnosti organizacij.

V Septembru so tudi predavatelji UP Fakultete za management sodelovali na konferenci Planet GV poimenovani EDUTAINMENT 2020. Gre za tradicionalni ustvarjalno izobraževalni dogodek, kjer so predstavljeni trendi na področju izobraževanja kadrov skozi konkretne izkušnje različnih podjetij.

Še eno študijsko leto je naokoli. In to kakšno leto. Polno preobratov, polno izzivov in polno novih dognanj. Le kdo bi verjel, če bi vam v začetku lanskega študijskega leta rekel, da bomo leto končali drugače, kot smo ga začeli? Študij na daljavo je bil izjemen izziv, ne zgolj za nas, kot fakulteto, ampak tudi za vas. Izjemno ponosen sem, da ste naši študentje tako vneto in uspešno sprejeli vse spremembe, se prilagajali z nami in nam kakšen...

Družbena omrežja

Kazalo