Izobraževanje 1/28

Tokrat je študente med predavanjem predmeta Management nepridobitnih organizacij obiskala ustanoviteljica Parka Istra ter pobudnica Ekologov brez meja in projekta Očistimo Slovenijo, Petra Matos. Tokrat objavljamo del odličnega zapisa študentov in njihovo razmišljanje o predanem znanju s strani gostje.

Tokrat smo na predavanju Management nepridobitnih organizacij imeli gosta, ki nam je povedal nekaj o svojem nepridobitnem podjetju. Igor Vovk, direktor zavoda Iskreni nam je povedal svojo življensko pot in kako mu je uspelo ustanoviti podjetje, ki je v pomoč družinam ter posameznikom.

Mag. Franci Cirkvenčič je v okviru predmeta Trajnostna rast organizacije predstavil temo blaginje držav sveta, ki je zelo pomembna za področje trajnosti. Preberite, česa so se študentje naučili od tokratnega gosta iz prakse.

Že iščeš delo? Bi si želel kariero svojih sanj, pa ne veš kje začeti? Te zanima, kaj si delodajalec misli o tvojem življenjepisu? Skupaj s Kariernim centrom Univerze na Primorskem smo vam v decembru pripravili tri odlične delavnice, ki bodo prava popotnica in priprava na pomladno iskanje delovnih izkušenj in načrtovanje vaše karierne poti.

Družbena omrežja

Kazalo