Izobraževanje 1/23

1. oktober zjutraj. Atrij pred vhodom v fakulteto je spet oživel. Oživili so ga študentke in študenti, ki so se po poletnem oddihu in jesenskih izpitnih rokih vrnili v predavalnice. Svež veter na fakulteti so naši brucke in bruci, ki so med poletjem pridno pilili novo terminologijo: učilnica je po novem predavalnica, učitelji so profesorji, pouk so postala predavanja in tako naprej.

Dragi študentke in študenti, lepo pozdravljeni na Fakulteti za management v študijskem letu 2018/2019.

Skupaj vstopamo v novo akademsko leto. Nekateri vstopate pod naše okrilje prvič. Želim vam, da bi se med nami počutili dobro, da bi v času študija spletli veliko prijateljskih vezi in našli dobre zaveznike za vaše prihodnje podvige. Vsem tistim, ki našo fakulteto že poznate, pa želim uspešno nadaljevanje in dokončanje študija.

1. oktober je tako rekoč pred vrati. In začelo se bo študijsko leto 2018/2019. Za bruce nekaj novega, za ostale pa bolj ali manj rutina. Vsem pa so skupni pričakovanje, nove prijateljske vezi, ki jih boste stkali, nova obzorja znanja, ki jih boste odkrili, nove izkušnje, ki vas bodo osebnostno obogatile.

Družbena omrežja

Kazalo