Izr. prof. dr. Valentina Franca predavala na Kadrovskem kongresu 2017

Dr. Valentina Franca je na Slovenskem kadrovskem kongresu 2017 sodelovala s predavanjem Digitalizacija v. delovno pravo v okviru plenuma Prihodnost dela in kadrovske funkcije.

Kadrovski kongres, ki je pod naslovom Digitalna transformacija v kadrovski funkciji potekal 10. in 11. aprila 2017 v Portorožu, je osrednji dogodek za kadrovske in HR strokovnjake. Udeleženci kongresa so iskali odgovore na vprašanja in izzive o prihodnost dela in prihodnosti HR funkcije, o odsevu digitalne transformacije v praksi kadrovske funkcije, o transformaciji tradicionalne organizacije, o prednostih in pasteh digitalne transformacije, o tem, kako dobro smo pripravljeni na digitalno transformacijo, ipd.

Dr. Valentina Franca je predavala v okviru plenuma Prihodnost dela in kadrovske funkcije. V svojem predavanju z naslovom Digitalizacija v. delovno pravo: prijatelja ali nasprotnika? je predstavila glavne izzive in trende, s katerimi se sooča delovno pravo kot pravna disciplina pri vse večji digitalizaciji na trgu. Izpostavila je posebnosti novih oblik dela kakor tudi možnosti drugačne opredelitve klasičnih institutov delovnega prava, kot je denimo delovni čas.

 

Foto: Katja Kodba

12. april 2017 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo