Knjižnica do nadaljnega deluje po novem sistemu

Po predhodnem dogovoru je sedaj možno naročilo, prevzem in vračilo knjižničnega gradiva, nujno pa si preberite zapisana navodila, ki pri tem veljajo.

IZPOSOJA GRADIVA

Gradivo si boste lahko izposodili s predhodno oddanim naročilom. Na elektronski naslov izposoja@fm-kp.si oddajte naročilo gradiva, ki si ga želite izposoditi. Vljudno prosimo, da navedete vaše podatke (ime, priimek, vpisna številka) ter tudi natančne podatke o gradivu, ki si ga želite izposoditi (avtor, naslov, leto izdaje ali COBISS.SI-ID). Vse podatke lahko prenesete iz kataloga COBISS. Prosimo vas, da naročilo oddate vsaj dan pred predvidenim prevzemom.

Gradivo boste lahko prevzeli vsak dan med 10.00 in 14.00 (ali po dogovoru: izposoja@fm-kp.si, 05/610 20 05) in sicer od 29. 6. do 31. 7. 2020  in od 17. 8. do 31. 8. 2020. Od 3. 8. do 14. 8. 2020 bo knjižnica ZAPRTA.

Gradivo vam lahko tudi pošljemo po pošti. Poštne stroške vam bomo obračunali po položnici.

 

VRAČILO GRADIVA 

Gradivo lahko vrnete s predhodno najavo na elektronski naslov izposoja@fm-kp.si ali 05/610 20 05. Gradivo bomo zaposleni prevzeli v za to namenjenem prostoru v pritličju stavbe in ga nato oddali v karanteno.

 

Prosimo vas, da pristopite do pulta za uporabnike, po ostalih prostorih pa gibanje ni dovoljeno. Uporaba knjižničnih prostorov, prostega pristopa ter čitalnice še ni mogoča. O ponovni možnosti uporabe vas bomo pravočasno obvestili. Vsekakor pa smo prisotni in na voljo ter dosegljivi na zgoraj navedenih kontaktih.

 

3. junij 2020 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo