Končan prvi prijavni rok za podiplomski študij

Iztekel se je prvi rok za prijavo na razpis za vpis v podiplomske študijske programe Fakultete za management Univerze na Primorskem. Kandidati za vpis morajo poslati vpisni list s fotografijo, kopijo osebnega dokumenta in drugo zahtevano dokumentacijo do 15. septembra 2015.
 
Če bodo še prosta mesta, bo razpisan tudi drugi prijavni rok, ki bo potekal od 17. do 22. septembra 2015. Informacije bodo objavljene na spletni strani Fakultete za management, predvidoma do 17. septembra 2015.

 

Na vse študijske programe 2. stopnje v slovenščini je mogoč vpis v redni študij. Redni študij na magistrskih študijskih programih je brezplačen za vse (tudi zaposlene, iskalce zaposlitve, ne glede nastarost itn.), ki še nimajo univerzitetne izobrazbe po programih, sprejetih pred 11. 6. 2004, oziroma 7. ravni izobrazbe. Predavanja so popoldne od 16.30 naprej. Kvartalna izvedba študija omogoča, da študenti vse obveznosti opravijo sproti. 

 

Podrobnejše informacije o podiplomskih študijskih programih druge stopnje ter o vpisu na našo fakulteto najdete tudi na naslednjih povezavah: 

 

7. september 2015 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo