Končan prvi prijavni rok za podiplomski študij

V petek, 1. julija 2016, se je iztekel prvi rok za prijavo na razpis za vpis v podiplomske (magistrske in doktorski) študijske programe Fakultete za management Univerze na Primorskem. Kandidati za vpis morajo priporočeno po pošti na naslov fakultete poslati vso zahtevano dokumentacijo oz. priloge do vključno 2. julija 2016.

Če bodo še prosta mesta, bo razpisan tudi drugi prijavni rok, ki bo potekal od 1. avgusta do 15. septembra 2016. Informacije o prostih mestih bodo objavljene na spletni strani Fakultete za management, predvidoma do 20. julija 2016.

Na vse študijske programe 2. stopnje je mogoč vpis v redni študij. Redni študij na magistrskih študijskih programih je brezplačen za vse (tudi zaposlene, iskalce zaposlitve, ne glede na starost itn.), ki še nimajo univerzitetne izobrazbe po programih, sprejetih pred 11. 6. 2004, oziroma 7. ravni izobrazbe. Predavanja so popoldne od 16.30 naprej. Kvartalna izvedba študija omogoča, da študenti vse obveznosti opravijo sproti. 

Podrobnejše informacije o podiplomskih študijskih programih ter o vpisu na našo fakulteto najdete tudi na naslednjih povezavah: 

4. julij 2016 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo