Letos priznanje FM zunanjim sodelavcem Anteju Levaju

Fakulteta za management se s priznanjem zunanjim sodelavcem vsako leto zahvali tistim, ki s fakulteto dobro sodelujejo in ji pomagajo pri uveljavljanju fakultete v ožjem in širšem okolju. Letos je to priznanje prejel g. Ante Levaj.

Ante Levaj je začel sodelovati s Fakulteto za management v letu 2014, ko je kot odličen poznavalec ruskega gospodarstva odprl pot za sodelovanje Fakultete za management z elitno Državno univerzo M. V. Lomonosova in predvsem Moskovsko ekonomsko fakulteto. Po njegovi zaslugi so se Fakulteti za management odprla vrata prestižne ustanove in prav z njegovo pomočjo se sodelovanje iz leta v leto krepi ter prerašča okvire akademskega sodelovanja. Močna vez med Fakulteto za management in Moskovsko ekonomsko fakulteto je vzpostavila temelje tesnejšemu sodelovanju med državama tudi na gospodarskem področju, kar predstavlja inovativen model sodelovanja med dvema akademskima ustanovama. Zasluge, da ustanovi, ki delujeta v različnih okoljih in tako veliki oddaljenosti, odlično sodelujeta in skrbita za nenehno nadgradnjo sodelovanja, gredo predvsem gospodu Anteju Levaju.

Priznanje smo g. Anteju Levaju podelili že dan pred slovesno podelitvijo diplom in priznanj v okviru inavguracijskega predavanja častnega doktorja Univerze na Primorskem akademika prof. dr. Aleksandra D. Nekipelova.

 

21. marec 2016 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo