Med mobilnimi učitelji UP spet tudi FM-jevci

V okviru javnega razpisa Mobilnost slovenskih visokošolskih učiteljev 2018–2021 bo do leta 2021 na naši univerzi potekala operacija Mobilnost visokošolskih učiteljev Univerze na Primorskem. Visokošolski učitelji in sodelavci z UP se bodo v teh letih udeležili večmesečne mobilnosti na tujih visokošolskih ustanovah. Med njimi bodo tudi trije s Fakultete za management: doc. dr. Jana Hojnik, doc. dr. Katarina Krapež in prof. dr. Roberto Biloslavo.

V okviru operacije Mobilni učitelji UP 2018–2021 se bo večmesečne mobilnosti na tujih visokošolskih ustanovah v tem študijskem letu udeležilo predvidoma 24 visokošolskih učiteljev in sodelavcev z naše univerze. Poleg pedagoškega dela bodo sodelovali pri raziskovalnem in drugem strokovnemu delu oziroma bodo vključeni v druge oblike sodelovanja. S tem bodo prispevali k večji odprtosti primorske univerze, predvsem pa k razvoju kakovostnega in mednarodno primerljivega visokošolskega sistema.

Med mobilnimi učitelji bodo tudi trije s Fakultete za management. Dr. Jana Hojnik, docentka za področje podjetništva, bo gostovala na malteški univerzi University of Malta, Faculty of Economics, Management and Accountancy. Dr. Katarina Krapež, docentka za področje prava, bo gostovala na ustanovi Centre for Intellectual Property Policy & Management (CIPPM), Bournemouth University, v Združenem Kraljestvu. Dr. Roberto Biloslavo, redni profesor za področje managementa, pa bo gostoval na avstralski univerzi The University of Queensland Business School.

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada/Evropskega sklada za regionalni razvoj/Kohezijskega sklada.

11. marec 2019 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo