Mednarodno sodelovanje 1/9

V sklopu projekta iBlue, ki skrbi za trajnostni ponovni zagon navtičnega sektorja, smo na Fakulteti za management Univerze na Primorskem pripravili predstavitveni video. Projekt iBlue je sofinanciran iz evropskih sredstev za regionalni razvoj v okviru programa Interreg Mediterranean.

Program sodelovanja Interreg V-A Italia-Slovenija 2014-2020, bo sodeloval na pobudi Interacta, ob Dnevu evropskega sodelovanja 2019 (EC DAY 2019), z organizacijo video-amaterskega tekmovanja. Kratek video mora odgovoriti na vprašanje, ki je tudi slogan kampanje EC DAY 2019: “ZAKAJ SI TUDI TI EVROPA? Kako Europa izboljšuje vsakdanje življenje?”

Za nami je 10. festival inovacij, ki je v enem dnevu združil več kot 20 delavnic in predstavitev z domačimi in tujimi predavatelji, izkušenimi podjetniki, kreativnimi študenti in drugimi praktiki.

V okviru javnega razpisa Mobilnost slovenskih visokošolskih učiteljev 2018–2021 bo do leta 2021 na naši univerzi potekala operacija Mobilnost visokošolskih učiteljev Univerze na Primorskem. Visokošolski učitelji in sodelavci z UP se bodo v teh letih udeležili večmesečne mobilnosti na tujih visokošolskih ustanovah. Med njimi bodo tudi trije s Fakultete za management.

Družbena omrežja

Kazalo