Naši študenti univerzitetni prvaki v odbojki

V ponedeljek, 15. maja 2017,  je v telovadnici Srednje tehniške šole v Kopru potekal finale treh univerzitetnih prvenstev Univerze na Primorskem, ki ga je organizirala Univerzitetna športna zveza Primorske. Univerzitetni prvaki v odbojki so postali študenti Fakultete za management.

Pester tekmovalni spored se je začel ob 16. uri z odbojkarskim delom, sledila je košarka, za konec pa še futsal. Za začetek je potekala tekma odbojkarska tekma za tretje mesto med Fakulteto za turistične študije in Fakulteto za vede o zdravju. Zmagali so člani FVZ, ki so nasprotnike premagali s 25 : 19 in 25 : 22.

Odbojkarski del se je končal s finalom med Fakulteto za management in Fakulteto za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije. Tekma se je začela po željah FM, ki je uvodni niz dobil s 25 : 13. V drugem nizu je več pokazal FAMNIT, zmagal s 25 : 19 in izsilil odločilni niz. V tem so bili močnejši igralci FM, ki so slavili s 15 : 11 in postali univerzitetni prvaki.

Za zmagovalno ekipo so odbijali kapetanka Lejla Hajdarević, Metka Fišer, Edina Hajdarević, Luka Hribernik, Jure Kacafura, Gregor Mulev, Nina Radolovič, Emrah Tatarević in Jan Zaletelj.

Lejla, Metka, Edina, Luka, Jure, Gregor, Nina, Emrah in Jan, ČESTITAMO!

 

(Povzeto po novici UŠZP)

 

Foto: Fotoarhiv UŠZP

16. maj 2017 | FM

Družbena omrežja

Kazalo