Obisk delegacije Fakultete za management na Ekonomski fakulteti v Zagrebu

Po januarskem obisku hrvaške delegacije z Ekonomske fakultete Univerze v Zagrebu na Fakulteti za management v Kopru so pretekli četrtek, 3. marca 2016, predstavniki naše fakultete obiskali zagrebško ekonomsko fakulteto.

S Fakultete za management so se srečanja udeležili dekan prof. dr. Matjaž Novak, predstojnik Katedre za management prof. dr. Mirko Markič, izr. prof. dr. Danila Djokić in izr. prof. dr. Klemen Kavčič. Na Ekonomski fakulteti v Zagrebu pa so jih sprejeli dekan prof. dr. Lajoš Žager, prodekani izr. prof. dr. Anita Pavković, prof. dr. Nataša Erjavec in izr. prof. dr. Mislav Ante Omazić, predstojnik Katedre za organizacijo in management prof. dr. Darko Tipurić ter  vodja pisarne za mednarodne odnose Suzana Karabaić.

V okviru srečanja je bil podpisan sporazum o sodelovanju, ki odpira široke možnosti za prihodnje sodelovanje na vseh področjih pedagoške in znanstvenoraziskovalne dejavnosti, tako na ravni akademskih kot tudi študentskih izmenjav. Pogovarjali so se tudi o nekaterih konkretnih projektih, pri katerih bi fakulteti lahko sodelovali.

Foto: Fotoarhiv Ekonomske fakultete Univerze v Zagrebu

 

 

7. marec 2016 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo