Pozdrav izrednim in doktorskim študentom

Oktober je nov študijski začetek tudi za vas, dragi izredni in doktorski študentje. Veseli nas, da ste se odločili za Fakulteto za management in zato vas bomo z veseljem pozdravili pred pričetkom študijskega leta.

UVODNO SREČANJE ZA IZREDNE VISOKOŠOLSKE ŠTUDENTE

Uvodni pozdrav za izredne visokošolske študente bo v petek, 11. oktobra popoldan. Kratek pozdrav bomo imeli v INNOlab učilnici (IB stavba - Trg Brolo 12), nato pa sledi ''Študijski in IKT praktikum'', ki ga bo vodila viš. pred. mag. Suzana Sedmak.

 

Ne veste, Kje se nahajajo predavalnice B1-B8 in INNOlab ali kako do njih priti? Hitro si oglejte posnetek NA TEJ POVEZAVI

UVODNO SREČANJE ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE

Doktorski študentje boste z delom v tem študijskem letu pričeli v torek, 8. oktobra s predavanjem prof. dr. Anite Trnavčević: ''Kvalitativna metodologija raziskovalnega dela''. Prav tako vas 30 minut pred začetkom, torej ob 16. uri, pričakujemo v predavalnici INNOlab, kjer vam bo vodstvo fakultete izreklo dobrodošlico ter z veseljem odgovorilo na morebitna vprašanja.

 

 

Ne veste, Kje se nahajajo predavalnice B1-B8 in INNOlab ali kako do njih priti? Hitro si oglejte posnetek NA TEJ POVEZAVI.

 

Želimo vam prijetne zadnje proste dni pred pričetkom študijskega leta.

 


 

30. september 2019 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo