Pozdrav novemu študijskemu letu

1. oktobra se vse začne znova. Novi izzivi, nova pričakovanja, nove izkušnje in nova spoznanja. Zato bomo na ta dan vsi z vami, da bo vstop v novo študijsko leto lepši in vedrejši. Da bo poznavanje novih prostorov in načina dela zabavnejše vam vodstvo fakultete pripravlja prav posebne uvodne pozdrave, ki se bodo zvrstili po spodnjem urniku. Hitro preverite torej, kdaj se vidimo ter si termine zabeležite v svoje dnevnike. Ta dan bo namreč še prekmalu tu.

UVODNO SREČANJE ZA BRUCKE IN BRUCE

V torek, 1. oktobra 2019 vas na fakulteti pričakujemo ob 12. uri. Pričakali vas bomo v veliki predavalnici (3. nadstropje - Cankarjeva 5). 

Po uvodnem pozdravu dekana prof. dr. Matjaža Novaka, vam bodo predstavniki Študentskega sveta, študentske organizacije ter strokovni sodelavci iz referata predali nekaj osnovnih informacij o življenju in študiju na naši fakuluteti. Takoj zatem vas čaka ''Študijski in IKT praktikum'' z viš. pred. mag. Suzano Sedmak, ki vam bo povedala več o uporabi intraneta, e-učilnice, prijavi na izpite in ostalih praktičnih napotkih, ki vam bodo olajšali študij. 

Urniki bodo v intranetu objavljeni ob koncu tedna. Do intraneta dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

Ne pozabite pa še, da vas z urandim pozdravom na Univerzi na Primorskem pričakujemo že ob 9. uri na Titovem trgu, kjer je prav za vas pripravljenega veliko zabavnega dogajanja. 

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 2. IN 3. LETNIKA DODIPLOMSKEGA PROGRAMA

Koper > Tudi študentje višjih letnikov dodiplomskega študija ste lepo vabljeni na uradni pozdrav novemu študijskemu letu na Titov trg. Obilo zabave in glasbe bo sigurno dober uvod v letošnji oktober. 

Sicer vas pa pričakujemo ob 13. uri v Predavalnici B5, kjer vas bomo z nagovorom dekana in ostalih strokovnih sodelavcev lepo pozdravili v novem študijskem letu, sledila bodo pa že takoj prva predavanja po urniku.

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE V CELJU IN ŠKOFJI LOKI

Naši študentje v Celju in Škofji loki seveda ne boste ničesar prikrajšani. Prav tako vas bodo pričakali naši predavatelji s pozdravnim nagovorom in z veseljem bodo tudi odgovarjali na vsa vaša vprašanja. Dobimo se ob 12.30 v predavalnici vašega študijskega središča. 

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE VSEH LETNIKOV PODIPLOMSKIH PROGRAMOV

Podiplomski študentje začenjate študijsko leto z delavnicami SRD1 in SRD2. 30 minut pred začetkom vas pričakujemo na pozdravnem nagovoru dekana, prodekana, strokovnih sodelavcev ter predstavnikov študentskega sveta in študentske organizacije. Predavanja nadaljujete takoj zatem, zato vas prosimo, da se pozdrava udeležite vsi.

 

 


 

20. september 2019 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo