Pozdrav novemu študijskemu letu 2020/2021

1. oktober je za vsakega študenta nekaj posebnega, letošnji, pa bo prav poseben za vse. Novi ukrepi so odpihnili stran klasično spoznavanje v predavalnicah, ko smo vas na prvi študijski dan pozdravili tako vodstvo, kot profesorji, predstavniki študentov, tutorji in ostali. Tokrat bo na uvodni pozdrav veliko drugačen tudi za nas. Izvedli ga bomo seveda na daljavo, saj aktualni ukrepi ne dovoljujejo zbiranja v živo.

Tako smo pripravili kar nekaj zanimivih uvodnih srečanj preko ZOOM e-okolja. Povezave do posameznih pozdravov, vam posredujemo spodaj. URNIK za 1. kvartal pa je že na voljo v vašem Intranetu.

 

Vabimo vas, da na svoje mobilne naprave nastavite mobilno aplikacijo WISE TIMETABLE, s katero boste imeli urnik vedno dostopen. Na voljo je tako v GOOGLE PLAY aplikaciji kot v APPLE STORE. Šifra za našo fakulteto je: upmng

 

Nekaj napotkov za uvodne pozdrave:

  • v uvodni pozdrav pridete s klikom na zelen gumb pod navedbo vašega programa;
  • za prijavo na ZOOM uporabite licenčno verzijo (morate jo aktivirati z uradnim mailom) z uradnim e-naslovom VpisnaStevilka@student.upr.si, ki ste ga prejeli (elektronska sporočila pregledujete v Microsoft365 Outlook orodju - geslo je enako geslu za ŠIS);
  • na ZOOM e-okolje se povežite največ 5 minut pred dogodkom;
  • prosimo vas, da izklopite mikrofon in kamero, da bo povezava nemoteno tekla;
  • za komunikacijo s prisotnimi (morebitna vprašanja) lahko uporabljate direktna sporočila (eng. ''chat'');
  • po končanem uvodnem pozdravu, se izklopite iz seje in vstopite na svoje predavanje preko povezave, ki vam jo je posredoval profesor (razen študentje programa 1. stopnje VS IZREDNI in programa 2. stopnje MANAGEMENT v angleškem jeziku).

 

ČETRTEK, 1. OKTOBER

UVODNO SREČANJE ZA BRUCKE IN BRUCE

(1. LETNIK VISOKOŠOLSKI dodiplomski študijski programi in 1. LETNIK UNIVERZITETNI dodiplomski študijski program) - redni študij

V četrtek, 1. oktobra 2020 vas na povezavi pričakujemo ob 11. uri. 

Po uvodnem pozdravu dekana prof. dr. Matjaža Novaka, vam bodo predstavniki Študentskega sveta, študentske organizacije, knjižnice, tutorji ter strokovni sodelavci iz referata predali nekaj osnovnih informacij o življenju in študiju na naši fakulteti. Takoj zatem vas čaka ''Študijski in IKT praktikum'' z viš. pred. mag. Suzano Sedmak, ki vam bo povedala več o uporabi intraneta, e-učilnice, prijavi na izpite in ostalih praktičnih napotkih, ki vam bodo olajšali študij. 

Urniki za 1. kvartal so tudi za vas že objavljeni v Intranetu. Do intraneta dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 11.00

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 1. LETNIKA DODIPLOMSKEGA PROGRAMA V ANGLEŠKEM JEZIKU

Vsi, ki ste za svoj študij izbrali Univerzitetni dodiplomski študijski program v angleškem jeziku, se nam pridružite na uvodnem pozdravu v četrtek, 1. oktobra ob 14. uri.

Tudi za vas so Urniki za 1. kvartal že objavljeni v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 14.00

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 2. IN 3. LETNIKA DODIPLOMSKEGA PROGRAMA

Seveda smo pripravili krajši pozdrav tudi za vas. Pričakujemo vas na povezavi 1. oktobra ob 12. uri. Tudi z vami bomo predstavniki vodstva, referata ter tutorji študentje in učitelji.

POVEZAVA DO POZDRAVA - 12.00

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 2. IN 3. LETNIKA DODIPLOMSKEGA PROGRAMA V ANGLEŠKEM JEZIKU

Vsi, ki na UP Fakulteti za management obiskujete dodiplomski program v angleškem jeziku in ste že v 2. ali 3. letniku, se nam na pozdravu pridružite prav tako 1. oktobra ob 12. uri in 30 minut. 

POVEZAVA DO POZDRAVA - 12.30

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE VSEH LETNIKOV PODIPLOMSKIH PROGRAMOV 2. stopnje

Podiplomski študentje ste seveda tudi vabljeni na uvodni pozdrav. Pričakujemo vas na pozdravnem nagovoru dekana, prodekana, strokovnih sodelavcev, tutorjev ter predstavnikov študentskega sveta in študentske organizacije že 1. oktobra ob 16. uri in 30 minut.

Prav tako kot ostali, imate tudi vi Urnike za 1. kvartal že objavljene v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 16.30

 

 

PETEK, 2. OKTOBER

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 1. LETNIKA podiplomskega programa 2. stopnje EKONOMIJA IN FINANCE v angleškem jeziku

Kratek uvodni pozdrav bomo izvedli v petek, 2. oktobra ob 16. uri. Po pozdravu nadaljujete s predavanjem doc. dr. Suzane Laporšek na povezavi, ki vam jo je posredovala profesorica. 

Tudi vaš Urnik za 1. kvartal je že objavljen v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 16.00

 

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 1. IN 2. LETNIKA VISOKOŠOLSKEGA dodiplomskega programa - IZREDNI ŠTUDIJ

Kratek pozdrav pripravljamo tudi za vas, dragi izredni študentje. Ukradli vam bomo nekaj kratkih minut uvodnega predavanja pri izr. prof. dr. Viktoriji Florjančič v PETEK, 2. oktobra ob 16. uri in 30 minut. Prav tako bomo uvodni pozdrav predvajali študentom 2. letnika, ki ta predmet začenjate v računalniški učilnici.

Urnike za 1. kvartal najdete objavljene v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 16.30

 

 

PONEDELJEK, 5. OKTOBER

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 1. LETNIKA podiplomskega programa 2. stopnje MANAGEMENT v angleškem jeziku

V ponedeljek, 5. oktobra pričnete s študijskim letom s predavanjem prof. dr. Andreja Bertonclja. S pozdravom vam bomo nekaj minut odščipnili, in se tako dobimo ob 16. uri.

Tudi vaš Urnik za 1. kvartal je že objavljen v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

POVEZAVA DO POZDRAVA - 16.00

 

 

TOREK, 6. OKTOBER

UVODNO SREČANJE ZA ŠTUDENTE 1. LETNIKA doktorskega programa

Pričetek predavanj imate doktorski študentje predviden v torek, 6. oktobra, zato se dobimo na ta dan ob 16. 30. Za razliko od ostalih, se bomo mi videli V ŽIVO v predavalnici B6  (stavba IB, Trg Brolo 12, KOPER - nad MERCATORJEM).

Urnik za 1. kvartal je že objavljen v Intranetu. Do njega dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju dobili z vabilom ob vpisu in je enako kot geslo za dostop do ŠIS (študentski informacijski sistem).

 

 

 


 

28. september 2020 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo