Prihaja podjetniški dogodek leta na Obali: festINNO 2015

 

Koper, 15. maja 2015 – Prihaja podjetniški dogodek leta na Obali: festINNO 2015. festINNO je regijska čezmejna platforma za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere in gospodarstva ter načrtovalcev politik podpore podjetništva. Za nostalgike so to Podjetniški UPi z novim imenom, s še bolj aktualnimi vsebinami, s še bolj zanimivimi gosti, s še bolj bogatim programom. In to še ni vse: dogodek je zaradi širitve vsebin, tujih predavateljev in gostov postal prvič dvodnevni in mednarodni. Potekal bo 20. in 21. maja 2015 v Kopru. Vstop je prost.

 

Sprememba imena pomeni naslednji korak k internacionalizaciji in jasnejšem pozicioniranju. Novo ime združuje aktivno doživetje (festival) ter širši pomen inovativnosti. Dogodek je zaradi širitve vsebin (20+ dogodkov), tujih predavateljev in gostov letos postal dvodnevni in mednarodni.

 

Bogat program v sredo, 20. maja 2015, in v četrtek, 21. maja 2015, bo vključeval:

– več kot  priznanih strokovnjakov iz prakse, uspešnih podjetnikov in drugih gostov,

– zanimive teme: 3D-tiskanje, kreativnost, intelektualna lastnina, internacionalizacija …,

– veliko delavnic, tematske razprave, izobraževanja, interaktivna predavanja, seminarje,

– karierno borzo …

 

Udeleženci dvodnevnega dogodka bodo imeli možnost mreženja, stika z delodajalci, povezovanja in učenja. Podeljene bodo tudi nagrade zmagovalcem natečaja Podjetniški UPi. Finale dogodka pa bo svečana razglasitev zmagovalcev natečaja Podjetna Primorska 2015.

 

Dogodek bo že šesto leto zapored potekal v Kopru, na različnih lokacijah. Pri organizaciji dogodka smo moči združili Katedra za podjetništvo s Fakultete za Management, Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske, UP ZRS Center za sodelovanje z gospodarstvom, Univerzitetni karierni center Univerze na Primorskem ter Fakulteta za turistične študije – Turistica.

 

»Pridite in pridružite se nam pri soustvarjanju prireditve!«

 

Podrobnejši program dogodka z imeni sodelujočih je objavljen na spletni strani dogodka. Udeležba je na vseh dogodkih brezplačna. Potrebna pa je predhodna prijava prek e-prijavnice.

 

19. maj 2015 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo