Priznanja Fakultete za management zaposlenim

Fakulteta za management vsako leto podeli priznanja tudi najboljšim, najuspešnejšim in najbolj zaslužnim zaposlenim. Letos so prejeli priznanje za najbolje ocenjene v študentski anketi in za prispevek k dvigu kakovosti na področju organiziranosti UP FM.

Priznanje učiteljem in sodelavcem za najbolje ocenjene v študentski anketi je prejel doc. dr. Klemen Širok.

Iz utemeljitve:
Študenti so o njegovem delu zapisali:
»S profesorjem Širokom sva se srečala že pred časom, saj sem pri njemu obiskoval drugi predmet. Že takrat sem bil navdušen kako povezuje teorijo s svojimi izkušnjami iz prakse in tako res dodobra pojasni snov. Pri predmetu, katerega je poučeval se to ni spremenilo, kvečjemu še nadgradilo. Predavanja so zanimiva in koristna. Vedno je korekten do študentov.«
»Izvajalec ima izjemen način govora. Zelo pritegne pozornost študentov tudi s svojim humorjem.«
»Profesor svoje delo opravlja z vidnim navdušenjem, njegov cilj je, da nas dejansko čim več nauči in nam pomaga. Cenim in spoštujem njegovo strast in zagnanost. Hvala.«
»Želim, da bi bilo na faksu več Širokov, ki bi snov predavali tako zanimivo in predano kot ta profesor.«  

Priznanje za prispevke k dvigu kakovosti na področju organiziranosti fakultete je prejela strokovna sodelavka Petra Umer.

Iz utemeljitve:
Petra Umer je dolgoletna sodelavka Fakultete za management, kjer je vse od leta 2003 zaposlena v kadrovski službi. Odlikuje jo izjemna vestnost, natančnost, kar je nepogrešljivo pri njenem delu. Prevzem vseh nalog kadrovske službe, zaradi zmanjšanja števila zaposlenih v službi v letu 2017, je nemudoma sprejela in jih odlično izpeljala. Dobra organiziranost in odlično poznavanje procesov v kadrovski službi ji je bilo v pomoč, saj je nekatere, običajno dolgotrajne procese v tem letu bistveno skrajšala in jih naredila bolj učinkovite. Svoje dobro poznavanje predpisov in določb s kadrovskega področja z veseljem deli tudi z ostalimi sodelavci na Univerzi na Primorskem, saj se številni nanjo obračajo s prošnjo po nasvetih. Neprecenljivi pa so tudi njeni nasveti s področja kadrovskih zadev za vse zaposlene na fakulteti.

 

Klemnu in Petri iskrene čestitke!

 

Preberite še:

26. marec 2018 | FM

Družbena omrežja

Kazalo