Razmišljaš o mednarodni izmenjavi?

V pričakovanju izida razpisa Erasmus+ za mobilnost študentov v tujini – za študijske izmenjave in praktično usposabljanje študentov – v študijskem letu 2018/2019, smo v e-učilnici pripravili novo vsebino s pomembnejšimi napotki, ki vam bodo v pomoč pri prijavi na razpis, izbranim študentom pa tudi pri prijavi na institucijo gostiteljico, med izmenjavo in po vrnitvi.

V e-učilnico vstopite z običajnim geslom. Levo zgoraj poiščite gumb »Moji predmeti«, v padajočem meniju izberete »Vsi predmeti« in zatem še splošno za vse študente FM. Med ponujenimi predmeti izberete predmet z imenom »Mednarodna pisarna – študenti« in se vpišete s klikom na gumb »Vpiši me«. Ključ za vpis ni potreben.

Do predmeta »Mednarodna pisarna – študenti« lahko pridete tudi po enostavnejši poti, in sicer tako, da v iskalnik v desnem zgornjem kotu vtipkate ime predmeta. Zatem pa za vpis v predmet sledite zgoraj opisanemu postopku.

Razpis, ki vsako leto izide pod okriljem Univerze na Primorskem, bomo prav tako objavili v e-učilnici.

 

Informativni dan za mednarodne izmenjave

Ker vam želimo biti čim bolj v podporo pri vaši odločitvi glede mednarodne izmenjave in vam pomagati skozi postopek prijave, bo na fakulteti organiziran tudi informativni dan, kjer vas bomo na podlagi preteklih razpisov Erasmus+ za mobilnost študentov v tujini seznanili s ključnimi elementi prijave, opozorili, na kaj morate biti pri prijavi pozorni, in odgovorili na vsa vaša vprašanja glede izmenjav.

Danes, 4. januarja 2018, je informativni dan potekal na fakulteti v Kopru. Za študente iz študijskih središč v Celju in Škofji Loki ter za vse tiste, ki se niste uspeli udeležiti informativnega dneva v Kopru, pa bomo informativni dan izvedli prek videokonference v sredo, 10. januarja 2018, ob 12. uri.

 

Foto: osebni fotoarhiv študentke FM, ki je bila na izmenjavi

 

 

4. januar 2018 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo