Širimo mednarodno sodelovanje

Med 19. in 23. septembrom 2016 je Fakulteta za management gostila dva profesorja z Univerze v Tromsu na Norveškem. Gosta sta našo fakulteto obiskala v okviru programa Slovenski štipendijski sklad SI04, EGP in NFM.

Prof. dr. Jan Yngve Sand in prof. dr. Stein Østbye prihajata z Visoke šole za poslovne in ekonomske vede Univerze v Tromsu (UiT – The Arctic University of Norway). Njun gostitelj na Fakulteti za management je bil prof. dr. Štefan Bojnec, gosta pa sta se srečala tudi z dekanom fakultete prof. dr. Matjažem Novakom, koordinatorko za mednarodne izmenjave učiteljev mag. Marijano Pregarac in  vodjo službe za študijsko dejavnost na fakulteti mag. Tatjano Trebec. Pogovori so potekali tudi s predstavniki mednarodne pisarne Univerze na Primorskem.

Tematika srečanj je bila vglavnem povezana z možnostmi sodelovanja obeh fakultet oziroma univerz, zlasti na področju študijskih izmenjav na dodiplomski in podiplomski ravni. V okviru obiska je bila zasnovana tudi delavnica za doktorske študente, ki bo izvedena na mednarodni znanstveni konferenci Fakultete za management MIC 2017 maja prihodnje leto v Benetkah.

23. september 2016 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo