Za nami je 20. podelitev diplom in priznanj Fakultete za management

Prvo pomladno soboto (24. marca 2018) je v Portorožu potekala 20. slavnostna podelitev diplom in priznanj Fakultete za management. S slovesnostjo tako naše diplomante »obredno« pospremimo s konca enega življenjskega obdobja v novo. Diplome in priznanja sta diplomantom in prejemnikom priznanj izročila ter jim čestitala prorektor Univerze na Primorskem izr. prof. dr. Boris Kavur in dekan Fakultete za management prof. dr. Matjaž Novak.

Fakulteta za management je od ustanovitve leta 1995 izobrazila že več kot 6.000 diplomantov, magistrov znanosti in doktorjev znanosti. V letu 2017 se jim je pridružilo še 182 študentk in študentov, med njimi je 127 dodiplomskih in 52 magistrskih ter dve doktorici znanosti in doktor znanosti.

Diplomante sta nagovorila prorektor Univerze na Primorskem izr. prof. dr. Boris Kavur in dekan Fakultete za management prof. dr. Matjaž Novak.

Po podelitvi diplomskih listin je sledilo še eno prijetno opravilo. Fakulteta za management vsako leto podeli priznanja najboljšim, najuspešnejšim in najbolj zaslužnim študentom, diplomantom, visokošolskim učiteljem, raziskovalcem in sodelavcem fakultete.

Slavnostni dogodek so glasbeno obogatili Polona Končar in Evgen Štefančič ter godalni kvartet Goodivas.

»Pomlad je čas, ko se vse, kar je bilo vso dolgo zimo skrito pod zemljo, morebiti tudi pod snegom, naenkrat prebije na plano in zacveti. Naj bo tako tudi z vašim znanjem in izkušnjami, ki ste jih nabirali in gradili v vseh teh študijskih letih. Naj vam v prihodnjih dneh, mesecih in letih vse, kar ste si pridobili na Fakulteti za management in Univerzi na Primorskem – ne le znanje in izkušnje, tudi prijateljske vezi, spoznanja, kako se pobrati po padcu in vztrajati, trenutki smeha in zabave – dobro služijo, ko boste sami z veseljem in optimizmom in zagnanostjo stopali v visoko poletje,« je slovesnost zaključila voditeljica Breda Biščak.

Se vidimo na naslednji podelitvi diplom in priznanj 23. marca 2019!

 

Preberite še:

 

Foto: Tihomir Sumić, Maja Jeličič

Podelitev diplom in priznanj Fakultete za management 2018

26. marec 2018 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo