Znanje iz najboljše poslovne šole podjetništva v ZDA se prenaša na FM

Dr. Tina Bratkovič Kregar, docentka za področje podjetništva na Fakulteti za management,  se je med 29. majem in 2. junijem 2017 udeležila strokovnega izobraževanja Price Babson Symposium for Entrepreneurship Educators v Welleslyju, v Bostonu (Massachussets, ZDA).

Izobraževanje je potekalo na mednarodno uveljavljeni poslovni šoli Babson College, ki se na lestvici U.S. News & World Report že 24 let zapored uvršča na prvo mesto najboljših poslovnih šol na področju podjetništva v Združenih državah Amerike. Izobraževanje je bilo namenjeno učiteljem podjetništva, ki želijo spoznati nove, inovativne pristope pri poučevanju podjetništva in izmenjati primere dobre prakse s strokovnjaki z vsega sveta. Izobraževanja se je namreč udeležilo 63 udeležencev iz 14 držav. Dr. Tina Bratkovič Kregar je bila edina in tudi prva udeleženka tega izobraževanja iz Slovenije.

Novo znanje in ideje bo z veseljem delila tudi med našimi študenti, tudi tistimi iz nove generacije magistrskega študijskega programa Inoviranje in podjetništvo.

 

Preberite še zapis dr. Tine Bratkovič o njeni izkušnji s strokovnega izobraževanja:

15. junij 2017 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo