Prof. dr. Štefan Bojnec v Državnem svetu RS o sončni energiji

Koper/Ljubljana, 27. marca 2012 – V četrtek, 29. marca 2012, se bo v Državnem svetu Republike Slovenije odvijal posvet z naslovom Obnovljiva in učinkovita raba energije za Slovenijo do 2030, na katerem bo o izzivih razvoja uporabe sončne energije predaval tudi prof. dr. Štefan Bojnec s Fakultete za management Univerze na Primorskem.

 

Zveza društev za biomaso Slovenije v sodelovanju z Državnim svetom RS, Ministrstvom za infrastrukturo in prostor in Ministrstvom za kmetijstvo in okolje, organizira redno letno slovensko konferenco, na katero so bili povabljeni številni poslanci, državni svetniki, župani in drugi, da bi skupaj ugotovili, katere so prednosti vsakega posameznika, gospodarstva in oblasti, da bodo omogočili preporod našega razvoja in s tem oživljanje gospodarstva.

 

Profesorji, ki predavajo na Fakulteti za management, kot gostujoče strokovnjaki že vrsto let sodelujejo tudi na strokovnih razpravah, zlasti na tistih z družbeno odgovornimi in trajnostno naravnanimi tematikami – za naš boljši jutri. Tako je zastavljen tudi magistrski študijski program Upravljanje trajnostnega razvoja. Na posvetu, ki ga pripravljajo v Državnem svetu RS bo o izzivih razvoja uporabe sončne energije govoril tudi ekonomist prof. dr. Štefan Bojnec s Fakultete za management.

 

Konferenca je namenjena vsem, ki jih zanima ekološki razvoj države, obnovljivi viri energije ter kako se lahko izognemo gospodarski krizi. Vabljeni na posvet, ki bo v četrtek, 29. marca 2012, s pričetkom ob 9.15, v Ljubljani. Program in vabilo je objavljeno na spletni strani Državnega sveta RS.

 

 Arhiv novic Prijava na novice
 
AKTUALNO
 
KONFERENCE
 
ZALOŽBA
 
 
 
Kontakt
Fakulteta
Pogosta vprašanja
Hitre povezave
Univerza na Primorskem
Fakulteta za management
Cankarjeva 5, p.p. 761
SI-6101 Koper
Slovenija
(05) 610 20 00
(03) 490 03 32 (referat v Celju)
(05) 610 20 15
Fakulteta za management
je članica
Niste našli kar iščete?
Ali ste vedeli?

Skupaj s Fakulteto za humanistične študije Koper in Visoko šolo za zdravstvo Izola smo pripravili skupni magistrski študijski program Upravljanje trajnostnega razvoja.

Eduroam

Facebook
 
© Fakulteta za management |
Priporočite stran prijatelju