Priložnosti in izzivi

 
 

 Datum objave 3. 9. 2019

KAJ: Rotacijski program za razvoj mladih na UniCredit Banki Slovenije d.d.
KJE: Ljubljana, Slovenija
KDAJ: 1. oktober 2019 do 30. september 2020
ROK ZA PRIJAVO: 8. september 2019

Podjetje študentkam in študentom zadnjega letnika in absolventkam/absolventom ekonomskih in poslovnih študijskih programov ponuja edinstveno priložnost za 12. mesečni vpogled v delovanje banke skozi različne oddelke. Datum objave 5. 6. 2019

KAJ: Mednarodne parlamentarne štipendije 2020
KJE: Nemčija
KDAJ: 1. marec do 31. julij 2020
ROK ZA PRIJAVO: 30. junij 2019

Štipendije so namenjene absolventom z dobrim znanjem nemškega jezika, in ki ob začetku programa niso starejši od 30. let. Razgovori bodo potekali predvidoma jeseni 2019. Iz Republike Slovenije se programa lahko udeležijo do trije štipendisti. Datum objave 5. 6. 2019

KAJ: Poletna šola Consumer's Rights and Market Regulation in the EU
KJE: Udine, Italija
KDAJ: 16. - 20. julij 2019
ROK ZA PRIJAVO: 15. junij 2019


 Datum objave 28. 5. 2019

KAJ: Natečaj za razvoj inovativnih digitalnih rešitev - "You 4 EU"
KJE: Slovenija, Hrvaška
KDAJ: maj do september 2019
ROK ZA PRIJAVO: 15. junij 2019

Imate idejo za digitalno orodje, ki bi prispevalo k boljšemu sodelovanju državljanov pri odločanju na lokalni, državni, regionalni ali evropski ravni in izboljšalo komunikacijo med državljani in odločevalci? Ali vaša ideja vsebuje inovativen pristop za reševanje izzivov? Imate v ekipi vsaj enega člana, starejšega od 18 let? 

Če imate zanimivo idejo, ki bi jo želeli razviti ali dodelati in še ni objavljena, vabljeni k sodelovanju v natečaju! 
Prijavite se lahko posamezniki ali ekipe, študenti, aktivisti, organizacije, start up podjetja ali civilne iniciative, ki želite vplivati na boljšo družbo in procese upravljanja, ali še bolje – konzorcij različnih organizacij!   

Vabimo vas, da razvijete uporabniku prijazne digitalne rešitve, kot so: spletna orodja ali portali, komunikacijska orodja, mobilne aplikacije in podobno.

Najboljša rešitev bo prejela finančno nagrado. Datum objave 28. 5. 2019
KAJ: Mednarodna poletna šola The Future of Human Rights in Europe

KJE: Sardinija, Italija
KDAJ: 15. - 20. julij 2019
Več informacij Datum objave 28. 5. 2019

KAJ: Poletna šola TCeurope Summer School
KJE: ISCAP - Porto Accounting and Business School, Porto, Portugalska
KDAJ: 8. - 12. julij 2019
ROK ZA PRIJAVO: 24. junij 2019

Več informacij in prijava vam je na voljo na priloženih povezavah. Datum objave 17. 5. 2019

KAJ: Opravljanja prakse v mednarodni pisarni Pedagoške visoke šole na Koroškem
KJE: Visoka šola Viktorja Frankla Celovec, Avstrija
ROK ZA PRIJAVO: 14. junij 2019

 


 Datum objave 9. 5. 2019

KAJ: Priložnosti za študentsko prakso
Več informacij 

 

 

 Datum objave 12. 4. 2019
KAJ: Praksa na Instituto Hispánico de Murcia 

KJE: Instituto Hispánico de Murcia , Španija
KDAJ: marec-julij 2019
Več informacij Datum objave 12. 4. 2019
KAJ: Poletna šola European Identity between Unity and Diversity
KJE: Charles University in Prague, Češka, Praga
KDAJ: 7. – 21. september 2019

ROK ZA PRIJAVO:
 27. junij 2019


 Datum objave 8. 4. 2019
KAJ: Priložnosti študija in raziskovanja v Ameriki

Informacije o študiju v Ameriki (EducationUSA Slovenia) so dostopne na USA http://www.sklad-kadri.si/si/izobrazevanje-v-tujini/svetovalnica-za-izobrazevanje-v-tujini/educationusa/. Informacije o študiju v tujini na splošno pa so dostopne na http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/razpis/n/stipendije-ad-futura-za-studij-v-tujini-za-leto-2019-271-jr/.

Doktorski študenti: US-Slovenia Fulbright Scholarship Program https://si.usembassy.gov/education-culture/fulbright-program/:
-          Fulbright Student program je namenjen študentom doktorksega študija,
-          Fulbright Scholar program je namenjen doktorskim diplomantom.

Na spletni strani American Slovenian Education Fund (ASEF), USA, https://www.asef.net/ najdete odlične kratkoročne priložnosti študija/prakse za slovenske štdente v Ameriki, pri čemer ASEF pomaga študentom do pridobitve fiančnih sredstev in tako študent nima stroškov.

 
 
 Datum objave 7. 11. 2018
KAJ: International Exchange Program in Germany "Principles of Sustainable Business"

KJE: Umwelt-Campus Birkenfeld, Trier University of Applied Sciences, Nemčija
KDAJ: marec-julij 2019
Letak Več informacij

 
 
 Datum objave 29. 11. 2017

KAJ: Brezplačna včlanitev v Združenje nabavnikov Slovenije 

Z željo vzpostaviti tesnejše povezave med akademskim in gospodarskim okoljem Združenje Nabavnikov Slovenije skupaj s sekcijo mladih nabavnikov Slovenije vabi v svoje vrste vse študente in študente, ki si želijo poglobiti svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig. Združenje nabavnikov Slovenije je v Sloveniji vodilno strokovno združenje s področja nabave, kjer se združujejo strokovnjaki iz zasebnega in javnega sektorja. Združenje je tudi član International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), kar omogoča izmenjavo mednarodnih izkušenj in znanj. Študentke in študenti, vabljeni, da izkoristite posebno ponudbo, ki vključuje brezplačno članstvo in se včlanite v združenje, kjer boste lahko v sekciji mladih nabavnikov Slovenije nadgrajevali svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig ter obenem sodelovali pri razvoju nabavnega področja v Sloveniji.
Z (brezplačnim) članstvom pridobite mnogo koristi, med katerimi izpostavljamo: stik s poslovnim svetom, dodano vrednost in boljše pogoje za zaposlitev, udeležbo na strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira združenje (brez kotizacije), strokovne reference z nabavnega področja, sodelovanje pri razvoju nabavnega področja, možnost objave strokovnih člankov v častniku Nabavnik.SI ter poseben izziv.
Več informacij

 
 
 Datum objave 11. 5. 2017
KAJ: Spletnik Akademija
Spletnik Akademija študentom omogoča dostop do kakovostnih vsebin iz področja digitalnega marketinga, ki je eno izmed najhitreje razvijajočih se področij.
Zajema namreč področja, ki so osnova za uspešno izvajanje digitalnega marketinga v veliki večini slovenskih podjetij. Ta področja so: izdelava spletne strani, optimizacija strani, oglaševanje na iskalnikih, izvajanje profesionalnega e-mail marketinga, pisanje digitalnih vsebin in plasiranje le teh ciljnemu občinstvu ob pravem času, na pravem mestu. 
S tem želimo doseči da so študentje ob svojih prvih delovnih izzivih opremljeni z znanji, ki na splošno podjetjem manjkajo in jim na ta način olajšati vstop na trg dela.

Družbena omrežja

Študenti

Kazalo