Priložnosti in izzivi

 

 Datum objave 7. 6. 2018
KAJ: Triatlon  I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria
KJE: Koper, Slovenija
KDAJ: 23. 9. 2018

Univerza na Primorskem in Univerzitetna športna zveza Primorske sta pred kratkim s podpisom pogodbe formalizirali sodelovanje z organizatorji triatlonske preizkušnje I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria. Osrednji segment sodelovanja bodo predstavljali študentje - prostovoljci, ki bodo pomagali pri izpeljavi prireditve in s tem pridobili dragocene karierne izkušnje. Triatlon I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria bo letos prvič izveden na slovenskih tleh.
Prve prijave že dežujejo, trenutno je na seznamu več kot 60 prostovoljcev, medtem ko je za tekmovanje že prijavljenih več kot 800 triatloncev. Univerzitetna športna zveza Primorske zbira prijave prostovoljcev prek obrazca spletne prijavnice.

Več informacij  Prijava  Datum objave 7. 6. 2018
KAJ: Študentska konferenca
KJE: Banja Luka, Bosna in Hercegovina
KDAJ: 29. 11.–1. 12. 2018
ROK ZA PRIJAVO: 1. 9. 2018


 Datum objave 15. 5. 2018
KAJ: Študentsko delo (Mercury processing)
KJE: Koper, Slovenija

V klicnem centru iščejo polnoletno osebo za administrativna dela in telefonsko komunikacijo. Pogoj je aktivno znanje angleškega jezika. Zaželeno je znanje italijanskega jezika in komunikacijske sposobnosti.
Delo je izmensko. Plačilo: 4,73EUR/h bruto. Prošnjo s CV pošljite na e-mail: Pamela.Mihalic@mercury-processing.com. Datum objave 24. 4. 2018
KAJ: Praksa Let's boost!
KJE: Škofja Loka, Slovenija

V Optiwebu skrbijo za lepši spletni svet: vzpostavljajo in oblikujejo napredne spletne strani in trgovine, z znanjem digitalnega marketinga pa jim izboljšajo spletno prisotnost. A vse stvari so boljše, ko se delijo!
Program prakse so zato zasnovali tako, da študentje dobijo čim več konkretnega znanja in izkušenj, s katerimi bodo lažje začeli svojo karierno pot. S programom “Let’s boost!” tako študentom nudijo spoznavanje delovanja v poslovnem sistemu ter praktično usposabljanje na enem od sledečih področij (študent si področje izbere sam): digitalni marketing, programiranje spletnih strani in trgovin, spletno oblikovanje, prodaja. 
Študentom zagotavljajo ustvarjalno, prijetno okolje za razvoj njihovih talentov, timsko delo, rast pod budnim očesom mentorja ter sodelovanje pri dejanskih projektih. 
Prijave za prakso so ponovno odprte, praksa pa bo potekala od julija do septembra. Zainteresirani študentje se lahko prijavijo na priloženi povezavi: https://optiweb.recruitee.com/o/opti-praksa-lets-boost

 

 Datum objave 16. 4.  2018

KAJ: Poletna šola Creating forest experience
KJE: Lucija, Slovenija

KDAJ: 9.–13. julij 2018

Poletna šola je namenjena študentom med 18. in 22. letom starosti. Stroške nastanitve, prehrane in poti krije organizator poletne šole.

Več informacijDatum objave 11. 4.  2018

KAJ: Karierna priložnost - Tržno raziskovanje (študentsko delo/zaposlitev) 
KJE: Lucija, Slovenija

KDAJ: dolgoročno sodelovanje

Podjetje Marketing zmagovalcev d.o.o. išče različne profile študentk ali študentov za pomoč pri delu. Zahteve: Dobre analitične sposobnosti, veščine pisnega komuniciranja, odlično znanje angleščine, dobro poznavanje excel-a in word-a. Delo prek študentskega servisa. Možna tudi kasnejša zaposlitev. Plačilo po dogovoru, glede na dogovor o delu in obsegu.

Več informacij

 
 
 Datum objave 15. 3. 2018
KAJ: Študentska praksa v 1 Global Translators
KJE: Barcelona, Španija
Podjetje se ukvarja s prevajanjem in tolmačenjem v vse jezike, v oddelkih Project Coordination, Human Resources, Administration in Web Marketing department.

Ostali podatki: neplačana praksa, stroške prevoza od kraja nastanitve do delovnega mesta pa krije delodajalec
Minimalne zahteve: visoka raven pisnega in ustnega sporazumevanja v španščini in angleščini; poznavanje Office orodij (napredno znanje); sporazum z namenom praktičnega usposabljanja s strani visokošolskega zavoda. Interesenti pošljejo CV na humanresources@1globaltranslators.com. Več info: humanresources@1globaltranslators.com.

 


 Datum objave 20. 2. 2018
KAJ: Mednarodna olimpijada v ekonomiji
KJE: Moskva, Rusija
KDAJ: September 2018


 Datum objave 20. 2. 2018
KAJ: Poletna šola Summer Academy on Intercultural Experience v organizaciji InterCultur gGmbH (subsidiary of AFS Germany) in Karlshochschule International University
KJE: Karlsruhe, Nemčija
KDAJ: 16.–27. julij 2018

Cilj poletne šole je razvoj rešitev za medkulturne izzive v poslovanju in družbi. Srečali se bodo znanstveniki, delodajalci in študenti.
Več informacij Več informacij 1

 
 

 Datum objave 
20. 12. 2017

KAJ: Ponudba praks

Podjetje Training Experience preko njihove platforme povezuje študente, ki želijo opravljati praktično usposabljanje v tujini s podjetji iz področja Evropske Unije.

V nadaljevanju vam je na voljo nekaj ponudb za opravljanje plačane Erasmus prakse (področje digitalni marketing) v Španiji in na Nizozemskem:

Več informacij

 
 
 Datum objave 29. 11. 2017

KAJ: Brezplačna včlanitev v Združenje nabavnikov Slovenije 

Z željo vzpostaviti tesnejše povezave med akademskim in gospodarskim okoljem Združenje Nabavnikov Slovenije skupaj s sekcijo mladih nabavnikov Slovenije vabi v svoje vrste vse študente in študente, ki si želijo poglobiti svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig. Združenje nabavnikov Slovenije je v Sloveniji vodilno strokovno združenje s področja nabave, kjer se združujejo strokovnjaki iz zasebnega in javnega sektorja. Združenje je tudi član International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), kar omogoča izmenjavo mednarodnih izkušenj in znanj. Študentke in študenti, vabljeni, da izkoristite posebno ponudbo, ki vključuje brezplačno članstvo in se včlanite v združenje, kjer boste lahko v sekciji mladih nabavnikov Slovenije nadgrajevali svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig ter obenem sodelovali pri razvoju nabavnega področja v Sloveniji.
Z (brezplačnim) članstvom pridobite mnogo koristi, med katerimi izpostavljamo: stik s poslovnim svetom, dodano vrednost in boljše pogoje za zaposlitev, udeležbo na strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira združenje (brez kotizacije), strokovne reference z nabavnega področja, sodelovanje pri razvoju nabavnega področja, možnost objave strokovnih člankov v častniku Nabavnik.SI ter poseben izziv.
Več informacij

 
 
 Datum objave 11. 5. 2017
KAJ: Spletnik Akademija
Spletnik Akademija študentom omogoča dostop do kakovostnih vsebin iz področja digitalnega marketinga, ki je eno izmed najhitreje razvijajočih se področij.
Zajema namreč področja, ki so osnova za uspešno izvajanje digitalnega marketinga v veliki večini slovenskih podjetij. Ta področja so: izdelava spletne strani, optimizacija strani, oglaševanje na iskalnikih, izvajanje profesionalnega e-mail marketinga, pisanje digitalnih vsebin in plasiranje le teh ciljnemu občinstvu ob pravem času, na pravem mestu. 
S tem želimo doseči da so študentje ob svojih prvih delovnih izzivih opremljeni z znanji, ki na splošno podjetjem manjkajo in jim na ta način olajšati vstop na trg dela.

Družbena omrežja

Študenti

Kazalo