Priložnosti in izzivi

 
 Datum objave 9. 11. 2018
KAJ: Dogodek za doktorske študente in raziskovalce na temo odprte znanosti

KDAJ: 13. december 2018 

ROK ZA PRIJAVO: 13. 11. 2018
V Društvu doktorskih študentov in raziskovalcev na začetku kariere - Mlada akademija (https://www.mladaakademija.si/) vabijo novo generacijo doktorskih študentov, da se včlanijo v društvo, da bodo obveščeni o pomembnih dogodkih in dejavnostih za mlade v znanosti in visokem šolstvu. Včlanitev v društvo poteka prek spletnega obrazca na naši spletni strani: https://www.mladaakademija.si/clanstvo/. Naslednji dogodek za doktorske študente in raziskovalce je organiziran v četrtek, 13. decembra 2018, na temo odprte znanosti. Zaradi lažje organizacije dogodka, doktorske študente vabimo, da do torka, 13. 11. 2018, odgovorijo na štiri kratka anketna vprašanja: https://www.1ka.si/odprtaznanost.

 

 Datum objave 7. 11. 2018

KAJ: Študentska praksa na področju marketinških analiz
KJE: Sognando casa, Milan, Italija
Prijava

 

 Datum objave 7. 11. 2018

KAJ: Študentska praksa na področju prodaje, nabave, računovodstvo, informatika, kadrovski management
KJE: BD Electronics, Malta
Prakso lahko opravite tudi v okviru programa Erasmus+. Za več informacij pišite na Mane@mlcomponents.com.

 

 
 Datum objave 7. 11. 2018

KAJ: International Student Week in Ilmenau (ISWI)
KJE: Technical University of Ilmenau, Nemčija
KDAJ: 17.–26. maj 2019
Organizator: tamkajšnja neprofitna študentska organizacija
Več informacij

 
 
 Datum objave 7. 11. 2018
KAJ: International Exchange Program in Germany "Principles of Sustainable Business"

KJE: Umwelt-Campus Birkenfeld, Trier University of Applied Sciences, Nemčija
KDAJ: marec-julij 2019
Letak Več informacij

 
 
 Datum objave 7. 11. 2018

KAJ: Zimska šola na University of Las Palmas de Gran Canaria (Španija)
KDAJ: 14. 1.–1. 2. 2019
ROK ZA PRIJAVO: 20. 11. 2018
Namen: učenje španskega jezika (6 kreditnih točk po sistemu ECTS), trajanje: 3 tedne (60 ur), cena: 980 EUR.
Več informacij Prijava Datum objave 15. 5. 2018
KAJ: Študentsko delo (Mercury processing)
KJE: Koper, Slovenija

V klicnem centru iščejo polnoletno osebo za administrativna dela in telefonsko komunikacijo. Pogoj je aktivno znanje angleškega jezika. Zaželeno je znanje italijanskega jezika in komunikacijske sposobnosti.
Delo je izmensko. Plačilo: 4,73EUR/h bruto. Prošnjo s CV pošljite na e-mail: Pamela.Mihalic@mercury-processing.com. Datum objave 24. 4. 2018
KAJ: Praksa Let's boost!
KJE: Škofja Loka, Slovenija

V Optiwebu skrbijo za lepši spletni svet: vzpostavljajo in oblikujejo napredne spletne strani in trgovine, z znanjem digitalnega marketinga pa jim izboljšajo spletno prisotnost. A vse stvari so boljše, ko se delijo!
Program prakse so zato zasnovali tako, da študentje dobijo čim več konkretnega znanja in izkušenj, s katerimi bodo lažje začeli svojo karierno pot. S programom “Let’s boost!” tako študentom nudijo spoznavanje delovanja v poslovnem sistemu ter praktično usposabljanje na enem od sledečih področij (študent si področje izbere sam): digitalni marketing, programiranje spletnih strani in trgovin, spletno oblikovanje, prodaja. 
Študentom zagotavljajo ustvarjalno, prijetno okolje za razvoj njihovih talentov, timsko delo, rast pod budnim očesom mentorja ter sodelovanje pri dejanskih projektih. 
Prijave za prakso so ponovno odprte, praksa pa bo potekala od julija do septembra. Zainteresirani študentje se lahko prijavijo na priloženi povezavi: https://optiweb.recruitee.com/o/opti-praksa-lets-boost


 Datum objave 
20. 12. 2017

KAJ: Ponudba praks

Podjetje Training Experience preko njihove platforme povezuje študente, ki želijo opravljati praktično usposabljanje v tujini s podjetji iz področja Evropske Unije.

V nadaljevanju vam je na voljo nekaj ponudb za opravljanje plačane Erasmus prakse (področje digitalni marketing) v Španiji in na Nizozemskem:

Več informacij

 
 
 Datum objave 29. 11. 2017

KAJ: Brezplačna včlanitev v Združenje nabavnikov Slovenije 

Z željo vzpostaviti tesnejše povezave med akademskim in gospodarskim okoljem Združenje Nabavnikov Slovenije skupaj s sekcijo mladih nabavnikov Slovenije vabi v svoje vrste vse študente in študente, ki si želijo poglobiti svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig. Združenje nabavnikov Slovenije je v Sloveniji vodilno strokovno združenje s področja nabave, kjer se združujejo strokovnjaki iz zasebnega in javnega sektorja. Združenje je tudi član International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), kar omogoča izmenjavo mednarodnih izkušenj in znanj. Študentke in študenti, vabljeni, da izkoristite posebno ponudbo, ki vključuje brezplačno članstvo in se včlanite v združenje, kjer boste lahko v sekciji mladih nabavnikov Slovenije nadgrajevali svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig ter obenem sodelovali pri razvoju nabavnega področja v Sloveniji.
Z (brezplačnim) članstvom pridobite mnogo koristi, med katerimi izpostavljamo: stik s poslovnim svetom, dodano vrednost in boljše pogoje za zaposlitev, udeležbo na strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira združenje (brez kotizacije), strokovne reference z nabavnega področja, sodelovanje pri razvoju nabavnega področja, možnost objave strokovnih člankov v častniku Nabavnik.SI ter poseben izziv.
Več informacij

 
 
 Datum objave 11. 5. 2017
KAJ: Spletnik Akademija
Spletnik Akademija študentom omogoča dostop do kakovostnih vsebin iz področja digitalnega marketinga, ki je eno izmed najhitreje razvijajočih se področij.
Zajema namreč področja, ki so osnova za uspešno izvajanje digitalnega marketinga v veliki večini slovenskih podjetij. Ta področja so: izdelava spletne strani, optimizacija strani, oglaševanje na iskalnikih, izvajanje profesionalnega e-mail marketinga, pisanje digitalnih vsebin in plasiranje le teh ciljnemu občinstvu ob pravem času, na pravem mestu. 
S tem želimo doseči da so študentje ob svojih prvih delovnih izzivih opremljeni z znanji, ki na splošno podjetjem manjkajo in jim na ta način olajšati vstop na trg dela.

Družbena omrežja

Študenti

Kazalo