B2B@EUSAIR FORUM 2021 - virtualni mreženjski dogodek kot priložnost za sklepanje novih projektnih partnerstev

11. 5. 2021 10.00 | Fakulteta za management, Koper, na daljavo

B2B@EUSAIR FORUM 2021  

 

 

VIRTUALNI MREŽENJSKI DOGODEK

"B2B@EUSAIR FORUM 2021" - 11. 5. 2021

PRILOŽNOST ZA SKLEPANJE NOVIH PROJEKTNIH PARTNERSTEV

EUSAIR VIRTUAL PLATFORM | 11. MAJ 2021 | 10:00 - 19.00

Center za razvoj in prenos znanja UP FM

 

Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem, ki deluje pod okriljem Fakultete za management, kot član evropske podjetniške podporne mreže Enterprise Europe Network in glavni organizator mednarodnega virtualnega mreženjskega dogodka »B2B@EUSAIR FORUM 2021«, organiziranega v okviru slovenskega predsedovanja EU makro-regionalni strategiji Jadranske in Jonske regije (EUSAIR), vabi raziskovalce UP k prijavi in aktivnemu mreženju z raziskovalno-razvojnimi organizacijami, univerzami, tehnološkimi parki in drugimi deležniki iz Jadransko-jonske regije, v luči sklepanja novih projektnih partnerstev za prihajajoče razpise programa HORIZON EUROPE in ostalih čezmejnih, regionalnih oz. transnacionalnih programov.

Mreženjski dogodek se bo odvijal v torek, 11. maja 2021, med 10. in 19. uro, prek spletne platforme za virtualno poslovno mreženje.

 

Glavna tematska področja:

  • Modra rast
  • Povezovanje regije
  • Kakovost in varstvo okolja
  • Trajnostni turizem

Za podrobnejše informacije glede posameznih podpodročij glavnih tematskih področij obiščite spletno platformo B2B dogodka in si podrobneje oglejte R&D tematike.

 

Raziskovalci si lahko ustvarite svoj prijavni profil na platformi in v tržnici (Marketplace), objavite svoje ponudbe in povpraševanja po projektnem sodelovanju.

Prijave za sodelovanje so že odprte, medtem ko boste od 20. aprila 2021 dalje lahko rezervirali sestanke z drugimi udeleženci. Na dan B2B dogodka bodo na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in izmenjavo idej ali predstavitev projektnih predlogov potencialnim partnerjem.

Udeležba na "B2B@EUSAIR2021" je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava. Virtualni B2B dogodek omogoča 20-minutna dvostranska srečanja glede na razpoložljivost sodelujočih ter interese in cilje vsakega udeleženca. S ciljem uspešnega mreženja med sodelujočimi, je zaželeno, da udeleženec ob registraciji opredeli poslovno, tehnološko ali projektno ponudbo oz. povpraševanje.

Pohitite s prijavo!


9. april 2021 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo