BODI IZJEMEN: karierni dan na UPFM

17. 12. 2019 9.00 | Fakulteta za management, Koper, Trg Brolo 12, INNOlab

BODI IZJEMEN 

 

   

 

PROGRAM

9.00 - 12.00: AISAB delavnice OD PROBLEMA DO REŠITVE

Podjetja danes iščejo ljudi, ki znajo iskati rešitve na njihove izzive tudi izven okvirjev. Ljudi, ki znajo problem preučiti iz vseh zornih kotov, se z njim soočiti ter zanje najti najbolj učinkovito rešitev. Projekt AISAB (Applied Inovation for Students and Businesses) je tako združil inovativnost študentov z izzivi malih in srednjih podjetij (MSP).

Delavnica AISAB v okviru Kariernega dne UP FM bo tako postregla s konkretnimi znanji in orodji za iskanje ter ocenjevanje rešitev primernih za vpeljevanje inovacij v MSP, s katerimi ne boste zgolj konkurenčnejši na trgu dela ampak si tudi zagotovili višjo vrednost (ali večjo konkurenčnost).

V sklopu delavnice bomo tako na kratko spoznali konkretne primere, ki so jih reševali študentje in podjetja v sklopu projekta AISAB, nato bomo pa velik del delavnice namenili prav reševanju novih problemov ter pridobivanju znanj in veščin, s katerimi bomo lažje nastopili na trgu dela.

12.00 - 12.30: MREŽENJE
12.30 - 14.30: KARIERNE ZMENKARIJE

Z nami bosta podjetje UNIKA TTI d.o.o. in združenje DeloitteSeveda pa bo tudi Karierni center UP izvajal simulacijo razgovorov za vse, ki se želite preizkusiti!

Na Kariernem dnevu se partnerji iz okolja na kratko predstavijo in spregovorijo o svojih potrebah po kadrih v prihodnjih letih, delovnih izzivih in trendih na trgu dela. Sledijo kratki razgovori, kjer se iščejo skupne možnosti sodelovanja.

Zakaj je za študente to edinstvena priložnost?

  • ker spoznate bodoče delodajalce,
  • ker s tem dobite izkušnjo, kako v resnici poteka razgovor za službo,
  • ker lahko navežete stike za študijsko prakso ali zaključno nalogo,
  • ker je to priložnost za akcijo!

 

KJE? UP FM, učilnica INNOlab

KDAJ? 17. 12. 2019 od 9:00 do 14:30

KAKO? S prijavo do 15. 12. 2019

KAJ? Delavnice, mreženje z delodajalci in karierne zmankarije (hitri zmenki).

PRIJAVI SE TUKAJ

 


12. december 2019 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo