Delavnica: Kombinatorika in verjetnost v praksi

4. 1. 2024 13.00 | E-okolje ZOOM

DELAVNICA

 

 

     

KAJ? Kombinatorika in verjetnost v praksi 

KJE? E-okolje ZOOM

KDAJ? ČETRTEK | 4. januar 2024 ob 13.00

PRIJAVA na delavnico TUKAJ 

ROK PRIJAVE: 2. 1. 2024

 

O delavnici


Vabljeni da se nam pridružite na delavnici, kjer bomo raziskovali zanimiv svet kombinatorike in verjetnosti ter ju aplicirali na praktične situacije. Delavnica bo odlična priložnost za pridobitev novih znanj, razširitev razumevanja tematik ter njihovo učinkovito uporabo na različnih področjih. 

Delavnica je namenjena tako tistim, ki se s tematikama še niso srečali, kot tudi tistim, ki želijo svoje znanje nadgraditi in ga uporabiti v praksi.

Prijave so možne s prijavnim obrazcem TUKAJROK PRIJAVE: 2. 1. 2024

 

Vabilo


 


 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

19. december 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo