Delavnica: Varčevanje in investiranje v dinamičnem finančnem okolju

29. 6. 2023 15.00 | E-okolje ZOOM

DELAVNICA


 

 

 

     

KAJ? Delavnica na temo

"Varčevanje in investiranje v dinamičnem finančnem okolju"

KJE? E-okolje ZOOM

KDAJ? ČETRTEK | 29. junij 2023 ob 15.00

PRIJAVA na delavnico TUKAJ 

(rok prijave: 25. 6. 2023)

 

O delavnici


Na delavnici "Varčevanje in investiranje v dinamičnem finančnem okolju"  bomo spoznali dejavnike, ki pomembno vplivajo na finance posameznika ter njegove odločitve o varčevanju in investiranju za prihodnost. Na delavnici bomo obravnavali naslednje vsebine:

  • Osnovni koncepti s področja financ kot so finančni sistem, časovna vrednost denarja, cena denarja, inflacija, obrestne mere, davki ...
  • Oblike varčevanja in investiranja, njihove posebnosti in razlike
  • Koncept tveganja ter tveganja povezana z investiranjem
  • Primer načrta investiranja

Delavnica je namenjena študentom in drugim odraslim. 

Podobne vsebine lahko poslušate tudi v okviru magistrskega študijskega programa druge stopnje Ekonomija in finance na UPFM.
Vas zanima več o magistrskem študijskem programu druge stopnje Ekonomija in finance? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management.
Pišite nam na pr@fm-kp.si

Izvajalca delavnice


Delavnico bosta izvedla predavatelja UP Fakultete za management, izr. prof. dr. Suzana Laporšek in izr. prof. dr. Igor Stubelj.

PRIJAVA na delavnico TUKAJ

(rok prijave: 25. 6. 2023)

 


 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

21. junij 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo