Delavnica pred izvedbo semestralnih izpitov

19. 1. 2021 12.00 | Fakulteta za management, Koper, na daljavo

DELAVNICA 

 

 

UP Fakulteta za management za vse študente, ki bodo v zimskem semetralnem izpitnem odbobju študijskega leta 2020/2021 pristopili k izpitu organizira 

DELAVNICO PRED IZVEDBO SEMESTRALNIH IZPITOV

ZOOM e-okolje | 19. januar 2021 | ob 12:00

  

Spoštovani študentje,

približuje se semestralno izpitno obdobje in glede na epidemiološke razmere bodo predvidoma vsi izpiti izvedeni online oz. na daljavo. Tako kot pri izvedbi predavanj, je tudi pri izvedbi izpitov potrebno upoštevati nekaj napotkov glede tehničnih nastavitev za ustrezno opravljanje izpita.

Da bi se izognili morebitnim težavam na samih izpitnih rokih, smo se odločili, da organiziramo delavnico, ki je namenjena vsem, ki boste pristopili h kateremu koli izpitnemu roku v zimskem izpitnem obdobju. Pred delavnico prosimo poskrbite, da:

  1. Imate dostop in aktiviran uradni študentski mail »vpisnaštevilka@student.upr.si« (za pomoč poglejte v e-učilnico na https://eucilnica.si/mod/hvp/view.php?id=28044 )
  2. Imate dostop in aktiviran uradni študentski dostop do Zoom-a (za pomoč poglejte v e-učilnico na https://eucilnica.si/mod/hvp/view.php?id=28043 ).
  3. Na računalniku naloženo zadnjo verzijo Zoom-a za vaš operacijski sistem
  4. Na mobilnem telefonu naloženo zadnjo verzijo Zoom-a ter stojalo in napajalnik za mobilni telefon. Uporaba telefona bo omogočila študentom posneti varovalno kopijo reševanja izpita. Ker  je možno, da tekom opravljanja izpita pride do tehničnih problemov ali izpadov, bo posnetek služil kot dokazilo, da tekom opravljanja izpita ni prišlo do kršenja izpitnega reda.
  5. Na računalniku naloženo zadno verzijo Secure Exam Browserja (SEB) (za pomoč poglejte https://support.exam.net/#/en/seb ).

Brez teh tehničnih rešitev pristop k online izpitu ne bo možen.

 

Delavnica bo potekala v torek, 19. 01. 2021 ob 12. uri v e-okolju ZOOM na TEJ POVEZAVI.

 


17. januar 2021 | FM | Konference

Družbena omrežja

Kazalo