Gost iz prakse: Borut Lavrenčič, Pivovarna Laško Union

6. 6. 2023 9.00 | UP Fakulteta za management, Predavalnica 10

Gost iz prakse 

  

Borut Lavrenčič

bo pri predmetu "UN Kadrovski management " predstavil

"Razvoj kompetenčnega modela v Pivovarni Laško Union in povezava z vrednotami podjetja"

6. junij 2023 | ob 9.00 | P10

Fakulteta za management UP

Borut Lavrenčič je direktor oddelka logistike in podpore za stranke v Pivovarni Laško Union (PLU) d.o.o. PLU je podjetje, ki hkrati poskrbi za vse priložnosti in dogodke, vari dobro družbo, a spodbuja zmernost in varnost.

Njegovi vsakodnevni izzivi so zagotavljanje točnosti ter storitve za zadovoljevanje potreb kupcev od vhoda pa do zaključka poslovnega procesa. Izzivov se loteva z inovativnimi rešitvami, daje prednost varnosti in učinkovitosti ter spodbuja odločitve, ki resnično vplivajo, vse to skozi vitek pristop.

 

Gost iz prakse bo predstavil model kompetenc in izgradnjo kompetenčnega modela v Pivovarni Laško Union. Pojasnil bo, kako so kompetence na eni strani nujno potrebne in kako jih na drugi strani dopolnijo vrednote ter skozi cilje učinkovito zaokrožijo v enovito celoto. Predstavil bo proces postavitve delovnih ciljev ter proces pregledovanja dosežkov, kjer so vključene tako kompetence kot vrednote. Vse to s ciljem, da bi pokazal, kako pomembna je na eni strani časovna komponenta, na drugi strani pa zavedanje tistega, kar sodelavce motivira in dela učinkovite. Nazadnje bo predstavil primer razvojnega načrta za sodelavce, ki so nujni za njihov napredek.

Vabljeni, da se nam pridružite 6. junija, ob 9.00 v predavalnici 10 (P10).

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta UN Kadrovski management na univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management. Predavanja izvaja doc. dr. Ana Arzenšek.

Vas zanima več o univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

5. junij 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo