Gost iz prakse: Design raziskave - ključ do uspešnega inoviranja

23. 4. 2024 16.30 | UP Fakulteta za management, INNOlab

Gost iz prakse 

 

 

  

Primož Mahne, strokovnjak za service design pri re:do (del Telekom Austria Group)

bo pri predmetu "B2M Dizajnerski pristop k inoviranju" predstavil

"Design raziskave - ključ do uspešnega inoviranja "

23. april 2024 | ob 16.30 | INNOlab

Fakulteta za management UP

Primož Mahne je design strokovnjak z več kot 20-letnimi izkušnjami tako v kreativnem kot v raziskovalno-analitičnem delu. Trenutno deluje kot vodja storitvenega oblikovanja pri digitalnem telekomunikacijskem operaterju re:do, kjer z osredotočenostjo na uporabnika soustvarja inovativne digitalne storitve in izkušnje. Ko ni v službi, uživa v družinskem življenju kot ponosen oče, se predaja ljubezni do jadranja in se trudi po svojih najboljših močeh v kuhinji. 

 

Na predavanju se bomo osredotočili na uporabo design raziskav za vzpostavitev empatije z uporabniki ter odkrivanje njihovih latentnih potreb. To bistveno poveča naše možnosti za uspeh na trgu in zmanjšuje tveganje pri inovacijskih projektih. Raziskali bomo različne metode design raziskav ter njihovo praktično uporabo.

Vabljeni, da se nam pridružite 23. aprila ob 16.30 v predavalnici INNOlab.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta B2M Dizajnerski pristop k inoviranju na magistrskem študijskem programu druge stopnje stopnje Management. Predavanja izvaja prof. dr. Mitja Ruzzier.

Vas zanima več o magistrskem študijskem programu druge stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa prve stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

19. april 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo