Gost iz prakse o dejavnikih uspešnosti poslovanja

13. 5. 2024 8.30 | UP Fakulteta za management, P6

Gost iz prakse 

 

 

  

mag. Emil Šink, CEO, Hotel Lovec & Hotel Kompas

bo pri predmetu "VS Strukturiranje organizacije" predstavil

"Dejavniki uspešnosti poslovanja"

13. maja 2024 | ob 8.30 | predavalnica 6

Fakulteta za management UP

Poklicna pot mag. Emila Šinka se je začelo na delovnem mestu receptorja v hotelu Brdo / Brdo pri Kranju. Kasneje je napredoval na delovno mesto Vodja marketinga / Brdo pri Kranju. Sledile so vodstvena delovna mesta kot Direktor hotelov / Sava hoteli Bled d.o.o. ter Direktor Hotelov / Hoteli Bernardin d. d. in na sedanje delovno mesto je bil imenovan kot Direktor / CEO družbe Golden Forest d. o. o. Zaposlen je bil tudi v nekaterih drugih družbah in delovnih mestih vendar le za krajši čas.

Dodiplomnski študij ekonomije je opravil na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani kot študent ob delu. Podiplomski študij znanstvenega magisterija pa je uspešno zaključil na UP Fakulteti za management kot študent ob delu.

 

Vsebina predavanja bo sistem managementa kakovosti organizacije (pristop, obvladovanje, izboljšave) ter dejavniki, ki pomembno prispevajo k razvoju in ohranjanju organizacijske kulture. Predstavljen bo tudi pristop in sistem vodenja v družbi Hotel Lovec & Hotel Kompas.

Vabljeni, da se nam pridružite 13. maja ob 8.30 pri predmetu VS Strukturiranje organizacij v predavalnici 6.

Predavanja izvaja izr. prof. dr.Aleksander Janeš.

 

Vas zanima več o visokošolskem strokovnem študijskem programu prve stopnje Management?
Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa prve stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

7. maj 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo