Gostja iz prakse: dr. Blanka Tacer

24. 5. 2023 9.00 | ZOOM

Gostja iz prakse 

  

dr. Blanka Tacer

bo pri predmetu "VS Podjetniško delovanje" predstavila

"Razvojna miselna naravnanost v podjetništvu"

24. maj 2023 | ob 9.00 |  ZOOM

Fakulteta za management UP

Dr. Blanka Tacer se je na svoji podjetniški poti lotila raznolikih izzivov in pri tem uspešno vzpostavila podjetje za kadrovsko svetovanje Skupina Primera, vseslovenski projekt Maraton pozitivne psihologije, blagovno znamko Erasmus by Primera za mednarodno izobraževanje učiteljev in nevladno organizacijo STEP Inštitut.

 

Ali smo samemu sebi zaveznik ali nasprotnik? Od naše miselnosti je odvisno, v kolikšni meri znamo podpirati lastna prizadevanja. Našo miselnost razkrivajo odgovori na preprosta vprašanja, kot so: ali se rodimo pametni ali pametni postanemo, ali se rodimo vodja ali vodja postanemo, ali se s talentom rodimo ali ga razvijemo? Čeprav se rodimo z različnimi preddispozicijami, nihče ne more napovedati, do kod lahko s predanostjo razvijemo svoje potenciale. Prav nihče. Za napredek na katerem koli področju potrebujemo razvojno miselnost (angl. growth mindset). Da si znamo razložiti napake v novi luči in vztrajati kljub oviram.

Vabljeni, da se nam pridružite 24. maja, ob 9.00 v e-okolju ZOOM.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta VS Podjetniško delovanje na visokošolskem študijskem programu prve stopnje Management. Predavanja izvaja izr. prof. dr. Jasna Auer Antončič.

Vas zanima več o visokošolskem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

19. maj 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo