Iz prakse v uspeh: inovacija in podjetništvo z gostom iz prakse

28. 2. 2024 10.30 | Fakulteta za management, P11

Gost iz prakse 

  

Jakob Sadar

bo pri predmetu "UN Aktualne podjetniške zgodbe" predstavil

"Iz prakse v uspeh: inovacija in podjetništvo z gostom iz prakse"

28. februar 2024 | ob 10.30 | predavalnica 11

Fakulteta za management UP

Predavanje bo vodil mlad inovator in podjetnik Jakob Sadar, direktor podjetja OPS Technologies.

V sklopu predmeta UN Aktualne podjetniške zgodbe se obeta izjemno zanimivo predavanje, ki bo študentom doprineslo neprecenljive vpoglede v svet podjetništva. S temo "Iz prakse v uspeh: Inovacija in podjetništvo" bo študente nagovoril gost iz prakse, ki bo delil svojo navdihujočo podjetniško zgodbo.

Gost bo študentom predstavil svojo osebno izkušnjo v razvoju inovativnih rešitev ter pot do uspeha na področju podjetništva. Osredotočil se bo na ključne vidike, ki so pripeljali do uresničitve njegove vizije, vključno z izvorom inovativne ideje, pridobivanjem potrebnega znanja ter predstavil vire financiranja trajnostnega produkta.

Poleg tega bodo študentje imeli priložnost izvedeti, kako se je gost spopadal z izzivi na poti do uspeha, kakšne strategije je uporabil ter kakšna so bila ključna spoznanja in nauki iz njegovega podjetniškega podviga.

Vabljeni, da se nam pridružite 28. februarja 2024, ob 10.30 na UPFM v predavalnici 11.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta UN Aktualne podjetniške zgodbe na univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management. Predavanja izvaja izr. prof. dr. Jasna Auer Antončič.

 

Vas zanima več o univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

27. februar 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo