Mag. Andrej Juričko o metodah in trendih ocenjevanja pri selekciji in razvoju kadrov

13. 12. 2023 16.30 | UP Fakulteta za management, predavalnica 1

GOST IZ PRAKSE

 

 

     

mag. Andrej Juričko

bo pri predmetu "B2M Vodenje" predstavil

"Metode in trendi ocenjevanja pri selekciji in razvoju kadrov "

13. december 2023

B2M Vodenje | 16.30 | Predavalnica 1

UP Fakulteta za management

 

Mag. Andrej Juričko je direktor projektov in prokurist v podjetju Skupina Primera, d. o. o. Diplomiral je iz psihologije in magistriral iz ekonomskih ved.  Njegove delovne izkušnje so se vseskozi odvijale na preseku ekonomije in psihologije. Po dveh letih dela s tržnimi raziskavami in z blagovnimi znamkami se je usmeril na kadrovsko področje. Uveljavil se je kot strokovnjak pri strateških kadrovskih projektih v mednarodnem podjetju. Še posebej domače se počuti pri razvojnih projektih, kot so določanje kompetenčnih profilov, ocenjevanje kompetenc po metodi 360 stopinj, razvoj timov in selekcija vodilnih sodelavcev.

V zadnjih letih se je usmeril na oblikovanje izvirnih ocenjevalnih centrov, moderiral pa je več kot 50 ocenjevalnih preizkušenj. Je spreten moderator, njegove delavnice so interaktivne in polne analogij ter praktičnih primerov. Izpeljal je več delavnic s področja kariernega razvoja, vodenja, medosebnih odnosov, podjetniškega razmišljanja in prodajnih veščin. Pri delu z udeleženci si pomaga s kreativnostjo ter spoznanji s seminarjev za NLP-praktika in SDI-uporabnika.

 

Gost bo predstavil proces ocenjevanja kompetenc pri selekciji in razvoju kadrov, s poudarkom na psihološkem testiranju. Opisal bo izkušnje s psihološkim testiranjem v Skupini Primera in predstavil  trende pri psihološkem testiranju. Obenem bo predstavil tudi druge metode za presojanje kandidatov. Govoril bo tudi o ocenjevanju potenciala za ključne položaje pri notranjih kadrih.

Vabljeni, da se nam pridružite 13. decembra ob 16.30 v predavalnici 1 na UP Fakuteti za management. Predavanja izvaja izr. prof. dr. Ana Arzenšek.

Vas zanima več o magistrskem študijskem programu druge stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa prve stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


14. december 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo