Mladinsko raziskovanje 2019/20 - predstavitev raziskovalnih nalog

28. 5. 2020 16.00 | Fakulteta za management, LIVE ONLINE

Mladinsko raziskovanje

 

 

 

KJE? ZOOM povezava 

KDAJ? ČETRTEK| 28. maj 2020 ob 16. uri

KAJ? Predstavitev raziskovalnih nalog za tekmovanje Mladinsko raziskovanje 2019/20

 

O dogodku

Predstavitev raziskovalnih nalog za Mladinsko raziskovanje 2019/20 v Obalno-kraški regiji, bo potekala v četrtek, 28. 5. 2020 ob 16.00 v e-okolju Zoom na tej povezavi.

Zaključna prireditev je namenjena predstavitvi nalog in odgovorom na morebitna vprašanja ocenjevalcev. Predstavljene bodo tri naloge, osnovnošolska in srednješolski. 

Izbrani ocenjevalci trenutno pregledujejo in točkujejo prejete raziskovalne naloge, končne ocene pa bodo usklajene po predstavitvah nalog. Vse naloge prejmejo priznanja za sodelovanje na regijskem srečanju, posebno priznanje pa prejme najbolje ocenjena naloga. Najboljše naloge po področjih bodo uvrščene na državno srečanje. Glede samega državnega srečanja v tem trenutku še nimamo nobenih dodatnih informacij, tako da se še ne ve, kdaj srečanje bo oz. do kdaj je treba poslati raziskovalne naloge na državno srečanje.

Opomba za gledalce: Regijskega srečanja se ne sme posneti, upoštevati pa je treba tudi nekaj navodil. Vsi navzoči morajo pri svoji ikoni zapisati svoje ime in priimek, da vsi navzoči vejo, kdo je kdo. Med samimi predstavitvami raziskovalnih nalog pa morajo vsi (preostali) navzoči imeti video povezavo in mikrofon izključen, da med predstavitvijo ne motijo raziskovalca, lahko le poslušajo in gledajo.

 


 

28. maj 2020 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo