Mladinsko raziskovanje 2020/2021

11. 5. 2021 16.00 | Fakulteta za management, LIVE ONLINE

Mladinsko raziskovanje

 

 

 

KJE? ZOOM povezava 

KDAJ? SREDA| 11. maj 2021 ob 16. uri

KAJ? Predstavitev raziskovalnih nalog za tekmovanje

Mladinsko raziskovanje 2020/21

 

O dogodku

Predstavitev raziskovalnih nalog za Mladinsko raziskovanje 2020/21 v Obalno-kraški regiji, bo potekala v sredo, 11. 5. 2021 ob 16.00 v e-okolju Zoom na tej povezavi.

Skupno smo prejeli 6 raziskovalnih nalog, ki so jih izdelali učenci in učenke osnovnih šol (4) ter dijaki in dijakinje srednjih šol (2). Zaključna prireditev je namenjena predstavitvi nalog in odgovorom na morebitna vprašanja ocenjevalcev. 

Izbrani ocenjevalci trenutno pregledujejo in točkujejo prejete raziskovalne naloge, končne ocene pa bodo usklajene po predstavitvah nalog. Vse naloge prejmejo priznanja za sodelovanje na regijskem srečanju, posebno priznanje pa prejme najbolje ocenjena naloga. Najboljše naloge po področjih bodo uvrščene na državno srečanje. 

Opomba za gledalce: Regijskega srečanja se ne sme posneti, upoštevati pa je treba tudi nekaj navodil. Vsi navzoči morajo pri svoji ikoni zapisati svoje ime in priimek, da vsi navzoči vejo, kdo je kdo. Med samimi predstavitvami raziskovalnih nalog pa morajo vsi (preostali) navzoči imeti video povezavo in mikrofon izključen, da med predstavitvijo ne motijo raziskovalca, lahko le poslušajo in gledajo.

 


 

7. maj 2021 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo