Perspektiva mlade podjetnice: Pot do uspeha

26. 4. 2024 8.30 | UP Fakulteta za management, INNOlab

Gostja iz prakse 

 

 

  

Urška Orel Bernetič, mag.

bo pri predmetu "UN Temelji podjetništva/UN Principles of entrepreneurship" predstavila

"Perspektiva mlade podjetnice: Pot do uspeha"

26. april 2024 | ob 8.30 | INNOlab

Fakulteta za management UP

Urška Orel Bernetič je stopila na podjetniško pot stara 20 let skupaj z možem. Trenutno vodita tri spletne trgovine in marketinško agencijo. Sta tudi zastopnika za blagovne znamke dodatkov in opreme za pametne telefone ter blagovno znamko modulov za vzpostavitev pametne hiše, katere prodajata tudi v spletni trgovini mimovrste.si in v BigBangu. Mlada podjetnica meni, da je uspeh odvisen od dobre organizacije dela in vsakodnevnega učenja. Njeno poslanstvo je predajati znanje mladim podjetnikom, ki so na začetku njihove podjetniške poti in podjetnikom, ki bi radi prešli na "next level". 

 

Gostja bo predstavila svoje začetke v svetu podjetništva, delila ovire in izzive, s katerimi se je soočala, in izpostavila prelomne trenutke, ki so oblikovali njeno pot. Študenti bodo imeli priložnost spoznati podjetniški svet skozi oči mlade podjetnice in doktorske študentke na UP FM.

Vabljeni, da se nam pridružite 26. aprila ob 8.30 v predavalnici INNOlab.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta UN Temelji podjetništva/UN Principles of entrepreneurship na univerzitetnem študijskem programu prve stopnje stopnje Management v angleškem jeziku. Predavanja izvaja izr. prof. dr. Jana Hojnik.

Vas zanima več o univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa prve stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

 


 

15. april 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo