SOCIALNEET - predstavitev novega sklopa seminarjev in svetovanj

28. 2. 2022 10.00 | Fakulteta za management, ZOOM

projekt SOCIALNEET

  

Projekt Socialneet spomladi začenja nov sklop seminarjev in svetovanj za mlade brezposelne osebe

PREDSTAVITEV PROGRAMA brezplačnih seminarjev in svetovanj

 

ZOOM e-okolje | 28. februar 2022 | 10.00 in 16.00

PRIJAVA  

Vabljeni na predstavitev brezplačnih seminarjev in svetovanj v okviru projekta Socialneet, ki bodo potekali od marca naprej v Zoom okolju.

Seminarji bodo namenjeni krepitvi podjetniških znanj mladih nezaposlenih, svetovanja pa individualnemu reševanju dilem pri izvedbi lastnih podjetniških idej in pisanju podjetniškega načrta.

Predstavitvi programa bosta prav tako na daljavo, in sicer 28. 2. ob 10. uri oziroma popoldanski termin ob 16. uri. Zainteresirani posamezniki se lahko za prejem povezave prijavijo na socialneet.slo@gmail.com, veseli vas bomo!

 

Ekonomska kriza je povzročila problem nezaposlenosti mladih ljudi. Rezultati njihove izključitve s trga dela so zelo resna grožnja za razvoj socialne in ekonomske kohezije. Prednostna naloga sredstev EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment (EEA ter Norveškega finančnega mehanizma za zaposlovanje mladih) in projekta je zmanjšati nezaposlenost z novimi metodami in merili, ki bi imeli trajni učinek na vse udeležene v projektu.

Glavni cilj projekta je spodbujanje mladih nezaposlenih ljudi med 18. in 29. letom, predvsem med 25. in 29. letom, k ustanavljanju socialnih podjetij. V okviru projekta se bodo usposabljali in pridobivali delovne izkušnje v socialno ekonomskih organizacijah in organizacijah civilne družbe, s katerimi bodo razvili kompetence za ustanovitev lastnih socialnih podjetij ali pa sodelovali v njih. Več o projektu

 

 


18. februar 2022 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo