Srečanje s podjetniškim navdihom

13. 12. 2023 10.00 | Coworking, Središče Rotunda

SREČANJE


 

 

 

     

KAJ? Srečanje s podjetniškim navdihom

KJE? Coworking Središče Rotunda

KDAJ? SREDA | 13. december 2023 ob 10.00

PRIJAVA na delavnico TUKAJ 

 

O srečanju


Središče Rotunda in Fakulteta za management Univerze na Primorskem vabita v sredo, 13. decembra ob 10. uri v Coworkingu Rotunda, na Ferrarski ulici 16, Koper, na navdihujoče srečanje s podjetniškim navdihom, kjer bomo gostili izkušeno podjetniško osebnost, Aljošo Domijana.

Na dogodku bo sodelovala tudi dekanja Fakultete za management izr. prof. dr. Tatjana Horvat z dolgoletnimi izkušnjami v akademskem in gospodarskem svetu. Spoznajte, kako lahko akademske vsebine uspešno prenesemo v gospodarsko prakso in gradimo most med teorijo ter realnimi izzivi v poslovnem svetu.

Podjetnik, Aljoša Domijan, je partner v uspešnem podjetju Gambit trade d.o.o., ki stoji za eno največjih slovenskih spletnih trgovin, enaa.com. Poleg tega je tudi direktor podjetja Aguatera d.o.o., specializiranega za vsebinski marketing. V svoji izjemni karieri, ki obsega že 20 let spletnega poslovanja, so njegova podjetja ustvarila več kot pol milijarde evrov prihodkov od prodaje.

Kot predsednik organizacije G plus Quant, g. Domijan povezuje investitorje ter startup podjetja. Aktivno deluje kot mentor v ABC pospeševalniku in poslovni angel. Do danes je investiral v številna podjetja tako v Sloveniji kot Evropi. Leta 2016 je prejel nagrado za najboljšega mentorja v ABC pospeševalniku.

Poleg svojega podjetniškega angažmaja Aljoša prispeva k družbi tudi skozi družbene aktivnosti. V preteklosti je bil podpredsednik Slovenskega društva Informatika, predsednik Združenja za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, član sveta Zavod IAB Slovenija (IAB - Interactive Advertising Bureau), predsednik žirije WEBSI ter predavatelj na Netfork spletni akademiji. Vse to poznavanje je možno pri prenašanju znanja, spretnosti in kompetenc med gospodarstvom in fakulteto.

Pridružite se nam, da skupaj odkrijemo vpogled v svet uspešnega podjetništva, inovacij in izobraževanja.

Prijave so možne s prijavnim obrazcem TUKAJ

 

Vabilo


 

 


 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

8. december 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo