Srečanje s podjetniškim navdihom: PRIDOBIVANJE EU SREDSTEV

15. 2. 2024 10.00 | Coworking, Središče Rotunda

SREČANJE


 

 

 

     

KAJ? Srečanje s podjetniškim navdihom: PRIDOBIVANJE EU SREDSTEV

KJE? Coworking Središče Rotunda

KDAJ? ČETRTEK | 15. februar 2024 ob 10.00

 

O srečanju


Središče Rotunda Koper inUP Fakulteta za management vabita v četrtek, 𝟏𝟓. 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐣𝐚, 𝐨𝐛 𝟏𝟎. 𝐮𝐫𝐢 𝐯 𝐂𝐨𝐰𝐨𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐭𝐮𝐧𝐝𝐚, 𝐅𝐞𝐫𝐫𝐚𝐫𝐬𝐤𝐚 𝟏𝟔, 𝐊𝐨𝐩𝐞𝐫, na srečanje s podjetniškim navdihom. Tokrat se bomo posvetili zelo aktualni temi pridobivanja nepovratnih evropskih sredstev.

Z nami bosta 𝐀𝐥𝐢𝐬𝐚 𝐄𝐫𝐫𝐢𝐧 in 𝐍𝐞𝐝𝐚 𝐋𝐨𝐤𝐚𝐬 iz podjetja 𝐃𝐞𝐥𝐭𝐚 𝐞𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠, ki se že več kot 30 let ukvarja s pridobivanjemnepovratnih sredstev. Strokovnjakinji bosta z nami delili svoje bogate izkušnje s področja podjetništva in pridobivanja nepovratnih sredstev. Na srečanju bomo skupaj raziskali ključne korake pri pridobivanju evropskih sredstev – izvedeli, kje najdemo razpise, kdo nam lahko pri tem pomaga, ter dobili odgovore na različna vprašanja o tem, kako se spopasti z izzivi, ki se pojavljajo pri pridobivanju sredstev. Odkrivali bomo ključne smernice za uspeh na tem področju, razmišljali o finančnih vidikih, trajnosti projektov in še mnogih drugih vidikih, ki so ključni za uspešno pridobivanje sredstev iz EU.
 
𝘋𝘰𝘨𝘰𝘥𝘦𝘬 𝘫𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘪𝘳𝘢𝘯 𝘷 𝘰𝘬𝘷𝘪𝘳𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘢 𝘡𝘦𝘭𝘦𝘯𝘢, 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘯𝘢 𝘪𝘯 𝘷𝘬𝘭𝘫𝘶č𝘶𝘫𝘰č𝘢 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘻𝘢 𝘯𝘢 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘰𝘳𝘴𝘬𝘦𝘮 (𝘎𝘋𝘐 𝘜𝘗). 𝘊𝘪𝘭𝘫 𝘱𝘪𝘭𝘰𝘵𝘯𝘪𝘩 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘰𝘷 𝘫𝘦 𝘰𝘱𝘳𝘦𝘮𝘭𝘫𝘢𝘯𝘫𝘦 š𝘵𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘰𝘷 𝘴 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘦𝘵𝘦𝘯𝘤𝘢𝘮𝘪 𝘻𝘢 𝘻𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘦𝘩𝘰𝘥 𝘷 𝘋𝘳𝘶ž𝘣𝘰 5.0. 

Vabilo


 

 


 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

5. februar 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo